РАД У МАЛОМ ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ ДОЧЕКУЈЕ ЧУКАРИЧКИ


Мали градски дерби увек доноси неизвесност. То показују и претходни сусрети ових ривала, где додуше резултат није увек био мерило приказаног на терену. Не треба ништа унапред прогнозирати, оно што је сигурно је да ће све љубитеље фудбала чекати занимљив меч крај малих екрана у уторак поподне.


Чукарички је екипа која у сваком тренутку зна шта хоће, има младе, али довољно искусне играче који могу једним потезом да реше меч. Играју сконцентрисано до самог краја, не предају се, а награда за упорност стигла је баш тако у прошлом колу – поготком за изједначење у самом финишу сусрета против Војводине.


У табору грађевинара влада одлична атмосфера и прижељкује се наравно што бољи резултат. Битно је остати непоражен и тако наставити добар низ са противницима из врха табеле.


Шеф стручног штаба грађевинара у најави ове утакмице каже:


“Из недеље у недељу играмо боље и све више личимо на праву екипу. У мечу са Чукаричким очекујем додатну пожртвованост и борбеност. Нека нам добра игра буде водиља за добар резултат и у овом колу. Сви играчи су у конкуренцији за стартних 11, а ван строја је само Мартин Новаковић.”


© ФК РАД Београд 2021