РАД ГОСТУЈЕ У КРУШЕВЦУ

Рад је готово сјајно стартовао у пролећном делу првенства и потпуно се укључио у борбу за опстанак. Да задовољство не буде на врхунцу побринули су се градски ривал Чукарички и у прошлом колу Младост, који су са читавим пленом напустили Бањицу. Прилика да се небескоплави још једном приближе Новом Пазару биће указана у среду од 14 часова у Крушевцу. Посао неће бити нимало лак, јер и фудбалерима Напретка гори под ногама.   Марко Шарић крилни нападач жали за пропуштеним приликама у прошлом колу:


-Изгубили смо од Младости код куће. То је за нас јако тежак пораз, јер смо били много бољи. Слободно могу рећи и да је био незаслужен.


Следи тешко гостовање у Крушевцу?


-Очекује нас сигурно јако тешка, неизвесна и захтевна утакмица. Свесни смо да је увек неугодно играти у Крушевцу, али сам сигуран да ако будемо на нивоу претходних утакмица можемо да освојимо бодове.


Кога од играча Напретка познајете?


-Нисам играо ни са ким из садашњег састава Напретка. Зато сам гледао пар њихових утакмица ове сезоне и уверио се да се ради о квалитетном тиму.


Највећа претња из крушевачких редова?


-Не бих баш издвајао од кога нам прети највећа опасност. Више мислим да су генерално као колектив јаки.


Тренер Милан Милановић вам верује. Указивао вам је поверење до сад пет пута у наставку првенства. Реванширали сте му се асистенцијом, кад ћете и првенцом?


-Драго ми је да ми тренер Милановић верује. За сад сам му вратио партијама на терену и асистенцијом. На гол још чекам. Надам се да ћу у Крушевцу прекинути тај пост – казао је Марко Шарић, најављујући да можда баш он донесе Раду важне бодове.


© ФК РАД Београд 2021