РАД ГОСТУЈЕ НА” КРОВУ “

После неуспеха у градском дербију са Чукаричким у претходном колу, изабранике Милана Милановић, опет очекује дуел са ривалом из Београда, само што је овај пут карактер утакмице спуштен ниже, јер је Вождовац општински противник.


Утакмица се игра у понедељак, 22. фебруара са почетком у 15 часова, идаље без присуства публике. Комбиновани пренос обезбеђен је на Арени спорт 1.


У претходна три кола момци тренера Милановића су добро парирали ривалима и пружали снажан отпор фаворитима, уз освојена 4 бода. Претходни сусрети ових градских ривала иду у корист Вождовчана и ово је можда прилика да се историја промени.


У најави овог меча везиста Блажић поручује:


-Очекује нас велики дерби. Прижељкујем добру утакмицу – праву првенствену и нашу победу. Вождовац је квалитетна млада екипа. Фокусирани смо на нас, да одрадимо све што тражи шеф Милановић и изборимо жељени резултат. Бодови су нам неопходни, јер смо у грчевитој борби за опстанак. Убеђен сам да ће сви који буду играли дати не сто посто, него двеста посто могућности. Са гостовања је увек добро вратити се непоражен. Нема шта, све је прихватљиво сем пораза, мада понављам да улазимо спремни за дуел са Вождовцем и само победу меркамо – рекао је Блажић.


© ФК РАД Београд 2021