ПРЕКО МЛАДОСТИ ДО НОВИХ БОДОВА

Прве пролећне изазове у првенству фудбалери Рада успешно су пребродили освојивши 7 бодова. Нови испит пред грађевинарима је у суботу 27. фебруара када на Бањицу долази лучанска Младост. Утакмица почиње у 16:05 часова, нажалост идаље без присуства публике али уз комбиновани пренос на Арени спорт 1.


Није било дилеме ко ће од играча изнети своја очекивања пред овај дуел-у питању је Филип Станисављевић који је у редове небеско-плавих стигао управо из Младости.


Он је у јесењем делу првенства за лучански тим одиграо 10 утакмица сакупивши 233 минута на терену.


У разговору за клупски сајт Станисављевић је истакао:


-Одлично смо одиграли претходна четири кола, освојили седам бодова и у сјајном расположењу дочекујемо меч са мојим бившим клубом. Важно је да наставимо да се боримо и ,,гинемо“ за сваку лопту. Нема разлога да тренутна ситуација не потраје. Не смемо да станемо, јер још увек нисмо изборили опстанaк – јасан је везиста Рада, Филип Станисављевић. Лучанци јесу слабије стартовали, али то не сме да нас завара. Поседују квалитетне искусне играче, али и младе момке жељне доказивања. Респектујемо их, али пробаћемо да освојимо три важна бода.


Упозорио је и одакле вреба највећа опасност.


-Генерално су одличан тим. Са најбољим стрелцем Миланом Бојовићем сам другар. Поред њега имају играче за пример у везном реду. Опасни су из прекида. Тренутно њихови слабији резултати не смеју да заварају. Без обзира на квалитет Младости, нама су преко потребни бодови, јер желимо да победи у дербију са Вождовцем додамо нову на нашем стадиону.


© ФК РАД Београд 2021