НА ПОБЕДУ ПРОТИВ РАДНИКА

Грађевинари морају да јуре тријумф на свом терену. Три бода су под императивом, јер се трка за прву позицију изнад црте итекако захухтала. Гост на Бањици неће бити нимало лак залогај, Радник је недавно први пут у историји стекао пласман у полуфинале купа, који му је обезбедио најбољи стрелац Супер лиге, Милан Макарић.


– Идемо да освојимо три бода против Радника. Сурдуличани су у добром низу победа и у одличној форми. Колико знам не долазе у најјачем саставу због картона и без једног повређеног играча, што може да нам олакша посао. Без обзира на њихове проблеме биће тежак меч. Ипак, све зависи од нас, уколико будемо максимално мотивисани од првог минута доћићемо до важних бодова – казао је бек Рада, Милан Лазаревић.


О квалитету Сурдуличана најбоље говори податак да су пласман у полуфинале купа обезбедили елиминацијом ТСЦ-а.


-Изненађујуће је да су прошли ТСЦ и да већ дуже време играју заиста добро. Вероватно је разлог што играју дуго заједно. Међутим, и ми имамо квалитет, да смо кренули са овом екипом од почетка сезоне били бисмо најмање међу осам најбољих у лиги.


Остаје питање како зауставити Макарића. – Није Макарић Меси да може да реши сам меч. Радник одликује тимска игра, а не истицање индивидуалаца. Мислим да ће му на Бањици бити знатно теже, него раније током сезоне – рекао је један од главних адута тренера Милана Милановића, Милан Лазаревић.


© ФК РАД Београд 2021