ГРАЂЕВИНАРИ ПОТПИСАЛИ ЧЕТИРИ ПРОФЕСИОНАЛНА УГОВОРА

Пеличић: Понос Рада

Рад је наставио праксу потписивања професионалних уговора са надама из омладинске школе. После стипендијских пре неколико месеци, заслуга за добре игре у првенству, стигле су у виду парафа на професионалне уговоре. Директор омладинске школе Грађевинара Слободан Пеличић бираним речима говорио је о десном беку Луки Ћоровићу (2001), нападачу Василију Делибашићу (2003), везисти Матији Гашићу (2003) и десном крилу Вељку Радловачком (2003).


-Ова четири момка су понос клуба. Још их је неколико на најбољем путу да постану професионалци. Све што им се дешава је њихова заслуга и тренера Зорана Љубинковића. На најбољем су путу да у најкраћем могућем року заиграју за први тим и постану носиоци игре Рада. Желимо да у првом тиму у највећем броју буду деца клуба, што је традиција овог клуба – рекао је директор омладинске школе Рада, Слободан Пеличић.


Тренер омладинаца Зоран Љубинковић верује да су потписници спремни за искушења у првом тиму.


-На свакодневном нивоу причамо шта их чека у наредном периоду. Знају да су тек на првом степенику каријере. Очекује их врло напоран рад на техници, тактици и физичком плану. Најбитније је да су им ,,главе“ на месту, карактер им је добар, правису радовци. Спремни су све да дају за Рад – казао је Љубинковић. 


Лука Ћоровић


-Пресрећан сам што сам потписао уговор са Радом. Желим да се захвалим на указаном поверењу директору омладинске школе Пеличићу и тренеру Љубинковићу.


Матеја Гашић


-Веома сам срећан што сам потписао уговор са клубом у којем сам поникао. Желео бих да се захвалим Раду и свим људима на досадашњој сарадњи. На мени је да наставим са напорним радом и надам се шанси у првом тиму.


Василије Делибашић


-Срећан сам што са само 17 година потписујем професионални уговор са клубом у којем сам поникао. Наставићу да се трудим и радим. Обећавам пуно голова и победа. Хвала директору Пеличићу и тренеру Љубинковићу на указаном поверењу.


Вељко Радловачки


-Срећан сам што потписујем са великим клубом какав је Рад. Хвала директору Пеличићу и тренеру Љубинковићу. Много труда улажу и спремају за оно што нас чека у даљој каријери. Оправдаћу очекивања. Трудићу се максимално на сваком тренингу. 


© ФК РАД Београд 2021