БОД ЗЛАТНОГ СЈАЈА

БОД ЗЛАТНОГ СЈАЈА

ТСЦ – РАД: 0-0

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-2423f73449fa7710a3826ef760b0b37d' }}

СТАДИОН: Сента

БЕЗ ГЛЕДАЛАЦА

СУДИЈА: Радаковић Никола

ЖУТИ КАРТОНИ: Петковић, Ђаковац (ТСЦ)

СТРЕЛЦИ:

ТСЦ: Филиповић, Сантрач (Ђаковац од 46. минута), Тумбасевић (Ђокић од 85. минута), Милићевић (Бањац од 74. минута), Зец, Антонић, Бабић, Станојев (Дуроњић од 54. минута), Лукић, Петровић, Петковић

РАД: Кахриман, Станисављевић (Трнинић од 88. минута), Калуђеровић (Буснић од 76. минута), Новаковић (Тучевић од 88. минута), Цигер, Младеновић (Јовановић од 76. минута), Лазаревић, Блажић, Стојсављевић, Радивојевић, Караклајић (Шарић од 64. минута)

У оквиру 21.кола Суперлиге Србије на мечу ТСЦ-а и Рада није било голова. Изабраници Милана Милановића могли су и до сензације и то пред сам крај меча када им је судија Радаковић поништио погодак досудивши наводни фаул у нападу.

Обе екипе играле су опрезно током већег дела првог полувремена без озбиљнијих прилика за постизање поготка. У првих 10 минута имали су грађевинари своје прилике и то прво у 7. минуту преко Стојсављевића који је након убачене лопте Калуђеровића главом упутио ударац ка голу противника али недовољно добро. 

Два минута касније Калуђеровић је још једном показао да му осећаја за игру не мањка, видевши да је голман Филиповић изашао са гол линије покушао је лоб ударцем али нажалост био је неуспешан.

Запретили су Бачкотополчани преко Лукића у 37. минуту, а за Кахримана је то била рутинска интервенција.

У наставку сусрета играчи ТСЦ-а кренули су агресивније и офанзивније ка голу грађевинара. Играо се 56. минут када је Ђаковац шутирао поред десне стативе. Три минута касније лопта стиже до Милићевића који је надмудривши Цигера дошао до позиције за шут, а Радов чувар мреже је уз мало проблема ипак успео да укроти овај ударац.

Играо се 82. минут када је корнер извео Новаковић, Цигер је убацио лопту у мрежу. Кратко је трајала радост гостујуће екипе јер је главни судија утакмице поништио погодак због наводног прекршаја над Филиповићем.

Шира јавност као да је унапред одредила победника и фаворизовала домаћина, а посебно радује то што су фудбалери Рада показали и у овом мечу да никако нису тим за потцењивање.


© ФК РАД Београд 2021

Leave a Reply

Close Menu