БИТНА ПОБЕДА У КРУШЕВЦУ

Рад – Напредак: 2-0

СТАДИОН: Младост

БЕЗ ГЛЕДАЛАЦА

СУДИЈА: Широки Зоран

ЖУТИ КАРТОНИ: Кахриман, Трнинић, Стојсављевић (Рад)

СТРЕЛЦИ: Радивојевић у 8. минуту и Младеновић у 93. минуту


НАПРЕДАК: Остојић, М. Миловановић, Маринковић, Костић, Милуновић (Томић од 73. минута), Чачарић, Кршић, Кочић (Ћуковић од 69. минута), Спремо, Н. Миловановић (Милошев од 59. минута), Бачаниин


РАД: Кахриман, Калуђеровић (Јовановић од 73. минута), Новаковић (Станисављевић од 63. минута), Буснић, Лазаревић, Шарић (Дамњановић од 73. минута), Блажић, Стојсављевић, Радивојевић (Тучевић од 33. минута), Караклајић (Младеновић од 46. минута), ТрнинићУ оквиру 25. кола фудбалери Рада остварили су значајну победу у Крушевцу. Головима Радивојевића и Младеновића победили су Напредак у једној тешкој и динамичној утакмици.


Током првог дела игре домаћи тим је седам пута шутирао у гол грађевинара али је Кахриман поново доказао да је један од значајних карика у борби за опстанак.


Рад је до првог гола стигао већ на почетку меча и то у 8. минуту када се лопта два пута одбила до Радивојевића који је снажним ударцем савладао Остојића.


Теренску иницијативу имали су Крушевљни, покушали су на све начине да изједначе резултат, али је Радова одбрана одрадила добар посао.


Осетила се нервоза у редовима “Чарапана” и када су сви очекивали последњи звиждук судије Широкок из контранапада Младеновић је умакао Милошу Миловановићу и рутински “оверио” победу.


Све оно што нису успели изабраници Милана Милановића у дуелу на Бањици против Младости наплатили су у граду под Багдалом.


© ФК РАД Београд 2021