ВРАТИТИ ИЗГУБЉЕНО

Пред фудбалерима Рада је нова обавеза. У суботу, 14. марта од 18 часова гостују Пролетеру из Новог Сада у утакмици 26. кола Линглонг Суперлиге Србије.


Бодовни салдо фудбалера Рада не показује квалитет екипе, и свака следећа утакмица је шанса да се небеско плави прикажу у бољем светлу. У најави меча против Пролетера, као и у претходним најавама утакмица као и оним будућим, жеља грађевинара је била и биће да се противник победи, освоје бодови и да Рад опстане у Лиги. Нажалост, неке жеље нису испуњене. Очигледно „мршав“ јесењи бодовни салдо, императив победа, борба за опстанак, која им виси као Дмаклов мач над главом, учинила је своје, пре свега на психолошком плану. У Шапцу и Сурдулици грађевинари су провели пред голом противника, минимум, сат времена, а терен су напустили погнуте главе с минималним поразом. Јавор је изједначио у надокнади времена. Против ТСЦ-а код 2:1 за госте није искоришћен пенал.  Ред је да се врати изгубљено! На реду је Пролетер и нада да је ту почетак.


Тренер Марко Мићовић верује у своје момке и очекује први успешан поправни испит против Пролетера.


ОБАВЕШТЕЊЕ!

У складу са Одлуком Владе Републике Србије о забрани присуства гледалаца на фудбалским утакмицама у циљу превенције ширења и заштите од корона вируса, обавештавамо Вас да ће се све утакмице Линглонг Суперлиге играти до даљњег без присуства гледалаца, те да сте дужни поступати у складу саовом Одлуком.


© ФК РАД Београд 2020