СТИПЕНДИЈСКИ УГОВОРИ ДВОЈИЦИ ДАРОВИТИХ МЛАДИХ ИГРАЧА!

Фудбалски клуб Рад је наставио праксу са потписивањем уговора са талентованим играчима из своје фудбалске школе. После уговора са Јованом Зоговићем (професионални), Вукашином Брауновићем и Вукашином Ђорђевићем (стипендијски), ФК Рад је у кратком временском периоду потписао стипендијске уговоре са Матејом Гашићем (2003) и Јованом Комазецом (2004) . Тако су још двојица даровитих момака из Омладинске школе добили сатисфакцију за свој даљи рад и усавршавање, као и јасан знак да клуб на њих најозбиљније рачуна у будућности.


Представљајући двојицу Радових нада, директор Омладинске школе Слободан Пеличић изразио је задовољство што су се Гашић и Комазец у кратком временском периоду придружили стипендистима клуба и уједно оцењује да ће њих двојица у скорије време бити играчи о којима ће се причати.


-Част ми је да се у кратком временском периоду састајемо истим поводом, а повод је потписивање два стипендијска уговора. Ради се о двојици момака за које сам уверен да ће у кратком временском периоду бити носиоци игре првог тима – истакао је Пеличић.


У свом првом обраћању пред новинарима двојица нових Радових стипендиста су истакли да су пресрећни због потписивања првих уговора са клубом са Бањице и да ће се трудити да оправдају указано поверење.


Пресрећан сам што сам потписао свој први уговор са Радом. Ово је додатни мотив да наставим да тренирам и напредујем. Настојаћу да испуним очекивања свих у клубу – са задовољством истиче Гашић – и његов годину дана млађи колега дели слично мишљење.

-Пресрећан сам што сам потписао стипендијски уговор са клубом као што је Рад. Желим да се захвалим људима из куба на указаном поверењу и настојаћу да испуним њихова очекивања – закључио је Комазец. 


© ФК РАД Београд 2019