На Бањици ће у недељу бити исписана нова страница фудбалске историје ЖФК Рад који ће први пут играти као домаћин у вечерњем термину

Под светлошћу рефлектора "грађевинарке" дочекују екипу Лавица из Лесковца.

Дерби 13. (претпоследњег) кола Прве лиге Србије игра се у недељу, 14. маја на Бањици са почетком у 19 сати, где ће фудбалски поклоници први пут у историји ЖФК Рад имати прилику да један меч посматрају у вечерњем термину. Неће то бити обична борба за бодове, већ меч за историју, прави спектакл. Дакле, рефлектори ће на стадиону "Краљ Петар Први" обасјати фудбалерке Рада и Лавица и велики број навијача који жељно ишчекују фудбалски спектакл на Бањици.

Фудбалеке Рада ће историјски меч са Лавицама дочекати у сјајној атмосфери, јер су већ обезбедиле шампионску титулу и пласман у Суперлигу Србије, тако да ће "небеско – плаве" у утакмици лишеној резултатског значаја настојати да оставе добар утисак, забележе победу и да заједно са својим верним навијачима на најлепши могући начин прославе шампионску титулу.

Ово ће бити друга утакмица ова два тима у сезони 2016/17, а први меч одигран је у Лесковцу у оквиру 6. кола када су "грађевинарке" славиле са 2:0.

Тренер Дејан Паунковић и првотимка Сузана Танасковић најавили су на конференцији за медије офанзивну игру и победу и уједно позвали навијаче да заједнички прославе пласман у Суперлигу Србије.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
fcradbgd@gmail.com
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812
fcradbgd@gmail.com

Најновије

28
јун2017

Преко ноћи се не пос...

„Одговорност голмана је велика. Ако жели да успе, голман мора да буде стрпљив, да много ради, да сач...

27
јун2017

Синдикат професионал...

„Грађевинаре“ у среду од 18 часова и 30 минута очекује прва провера на Златибору.

26
јун2017

Привилегија је сарађ...

„Свима нама који смо близу шефа је пре свега велика част што радимо са њим. То је зато што он конста...

26
јун2017

Небеско - плави одра...

Фудбалери Рада су током сат и по времена трчали, одрађивали вежбе, радили са лоптом и на крају заврш...