На Бањици ће у недељу бити исписана нова страница фудбалске историје ЖФК Рад који ће први пут играти као домаћин у вечерњем термину

Под светлошћу рефлектора "грађевинарке" дочекују екипу Лавица из Лесковца.

Дерби 13. (претпоследњег) кола Прве лиге Србије игра се у недељу, 14. маја на Бањици са почетком у 19 сати, где ће фудбалски поклоници први пут у историји ЖФК Рад имати прилику да један меч посматрају у вечерњем термину. Неће то бити обична борба за бодове, већ меч за историју, прави спектакл. Дакле, рефлектори ће на стадиону "Краљ Петар Први" обасјати фудбалерке Рада и Лавица и велики број навијача који жељно ишчекују фудбалски спектакл на Бањици.

Фудбалеке Рада ће историјски меч са Лавицама дочекати у сјајној атмосфери, јер су већ обезбедиле шампионску титулу и пласман у Суперлигу Србије, тако да ће "небеско – плаве" у утакмици лишеној резултатског значаја настојати да оставе добар утисак, забележе победу и да заједно са својим верним навијачима на најлепши могући начин прославе шампионску титулу.

Ово ће бити друга утакмица ова два тима у сезони 2016/17, а први меч одигран је у Лесковцу у оквиру 6. кола када су "грађевинарке" славиле са 2:0.

Тренер Дејан Паунковић и првотимка Сузана Танасковић најавили су на конференцији за медије офанзивну игру и победу и уједно позвали навијаче да заједнички прославе пласман у Суперлигу Србије.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
мај2018

Сачувати елитни стат...

"Грађевинари" пред одлучујући меч против Јавора

13
мај2018

Да се барјак Рада уз...

Горњоварошани последњи ривал на Бањици у актуелној сезони