На Бањици ће у недељу бити исписана нова страница фудбалске историје ЖФК Рад који ће први пут играти као домаћин у вечерњем термину

Под светлошћу рефлектора "грађевинарке" дочекују екипу Лавица из Лесковца.

Дерби 13. (претпоследњег) кола Прве лиге Србије игра се у недељу, 14. маја на Бањици са почетком у 19 сати, где ће фудбалски поклоници први пут у историји ЖФК Рад имати прилику да један меч посматрају у вечерњем термину. Неће то бити обична борба за бодове, већ меч за историју, прави спектакл. Дакле, рефлектори ће на стадиону "Краљ Петар Први" обасјати фудбалерке Рада и Лавица и велики број навијача који жељно ишчекују фудбалски спектакл на Бањици.

Фудбалеке Рада ће историјски меч са Лавицама дочекати у сјајној атмосфери, јер су већ обезбедиле шампионску титулу и пласман у Суперлигу Србије, тако да ће "небеско – плаве" у утакмици лишеној резултатског значаја настојати да оставе добар утисак, забележе победу и да заједно са својим верним навијачима на најлепши могући начин прославе шампионску титулу.

Ово ће бити друга утакмица ова два тима у сезони 2016/17, а први меч одигран је у Лесковцу у оквиру 6. кола када су "грађевинарке" славиле са 2:0.

Тренер Дејан Паунковић и првотимка Сузана Танасковић најавили су на конференцији за медије офанзивну игру и победу и уједно позвали навијаче да заједнички прославе пласман у Суперлигу Србије.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
окт2017

Осмина финала Купа С...

Извучени су парови осмине финала, а екипа Рада 15. новембра гостује градском ривалу и браниоцу Купа...

16
окт2017

Гордан Петрић поднео...

Досадашњи шеф стручног штаба ФК Рад Гордан Петрић поднео је оставку на ту функцију.

14
окт2017

Спартак ЖК са Бањице...

Фудбалери Рада поражени су на свом терену од суботичког Спартака Ждрепчева крв резултатом 2:0, стрел...

13
окт2017

Опрезно на Спартак Ж...

Након паузе због репрезентативних обавеза, утакмицама 13. кола Суперлиге Србије наставља се национал...