Фудбалерке Рада збиле редове и са оптимизмом дочекују екипу Полета из СивцаУ 11. колу Прве лиге за жене фудбалерке Рада на свом терену дочекују екипу Полета из Сивца. Утакмица је на програму у недељу 30. априла са почетком у 17 сати.

Пораз против Шумадије у претходном колу, након 18 месеци непобедивости, тешко је пао "грађевинаркама", али нема времена да се тугује, јер екипи коју са клупе предводи тренер Дејан Паунковић предстоје још четири меча до остварења зацртаног циља. Минула недеља је искоришћена да се збију редови, појачан је интензитет  тренинга, доста је рађено на психолошкој припреми фудбалерки, и заједнички став свих је да се неће више догодити "лош дан", и да ће, већ, против искусне екипе Полета наставити тамо где су стали.

Две екипе су се већ састајале у јесењем делу првенства и Рад је славио у Сивцу са 3:0. Уочи овог меча "грађевинарке" су и даље лидер на табели са 25 освојених бодова, док девојке из Сивца заузимају шесто место на табели са 12 освојених бодова и утакмицом мање.

Тренер Дејан Паунковић пред меч са Полетом зрачи оптимизмом и радује га повратак капитена Милице Смиљковић и омладинске репрезентативке Невене Мичић.

"Утакмица против Сивца нам долази у незгодном тренутку, јер нас у наредних седам дана очекују три, итекако, важна меча, али ме радује повратак Смиљковићеве и Мичићеве у тим, тако да спремно дочекујемо екипу Полета. Противника смо добро скенирали, ради се о квалитетном саставу који у сваком тренутку зна шта хоће, али нама ништа друго не преостаје него да се искупимо за Крагујевац и да наставимо победоносну серију. Атмосфера у екипи је сјајна, брзо је заборављен Крагујевац, и све мисли су усмерене ка Полету и новој победи" - закључио је Паунковић.

 

 

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

21
мар2018

Трио под државном за...

Фудбалери Рада Ђорђе Денић и Александар Лутовац добили су позив за младу селекцију Србије, док је Ње...

18
мар2018

Пуни оптимизма на се...

Срђан Стојчевски и Лазар Веселиновић пред гостовање у Суботици

16
мар2018

Шест фудбалских деце...

На данашњи дан грађевинари званично основани

10
мар2018

Победа као императив

Зоран Милинковић и Стефан Вицо пред утакмицу са Јавором из Ивањице