"Грађевинарке" са оптимизмом путују у Крагујевац и очекују наставак серије успешних резултата

Фудбалерке Рада у 10. колу Прве лиге за жене гостују у Крагујевцу екипи Шумадије 1903. Утакмица је на програму у недељу, 23. априла у 15 часова. Биће то дуел лидера на табели и четвртопласиране екипе. Са обзиром на суперлигашке амбиције „небеско – плавих“ и измењен састав екипе из Крагујевца "грађевинарке" у овом мечу слове за фаворита на папиру.

Првотимка Рада Мирјана Бабић, својевремено фудбалерка Шумадије 1903, најбоље познаје Крагујевчанке и најављује нову победу свог тима.

"Шумадија је знатно изменила састав у односу на јесен и углавном се сада ослањају на подмладак који представља будућност клуба. Без обзира на то не смемо да потценимо противника. Морамо максимално озбиљно да шватимо утакмицу, да уђемо мотивисани у меч да бисмо направили добар резултат. Имамо квалитетан састав, а свесни смо да победом у Крагујевцу крупним кораком корачамо ка Супер лиги и то је наш мотив више да дамо свој максимум. Ако будемо максимално одиграли уверена сам у победу. Атмосфера у екипи је одлична и сви се надамо да ће утакмица у Крагујевцу бити наставак серије добрих резултата" - оптимиста је популарна “Видићева” (мало ликом, а мало фудбалским потезима подсећа на некадашњег српског репрезентативца Немању Видића).

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
окт2017

Осмина финала Купа С...

Извучени су парови осмине финала, а екипа Рада 15. новембра гостује градском ривалу и браниоцу Купа...

16
окт2017

Гордан Петрић поднео...

Досадашњи шеф стручног штаба ФК Рад Гордан Петрић поднео је оставку на ту функцију.

14
окт2017

Спартак ЖК са Бањице...

Фудбалери Рада поражени су на свом терену од суботичког Спартака Ждрепчева крв резултатом 2:0, стрел...

13
окт2017

Опрезно на Спартак Ж...

Након паузе због репрезентативних обавеза, утакмицама 13. кола Суперлиге Србије наставља се национал...