"Грађевинарке" са оптимизмом путују у Крагујевац и очекују наставак серије успешних резултата

Фудбалерке Рада у 10. колу Прве лиге за жене гостују у Крагујевцу екипи Шумадије 1903. Утакмица је на програму у недељу, 23. априла у 15 часова. Биће то дуел лидера на табели и четвртопласиране екипе. Са обзиром на суперлигашке амбиције „небеско – плавих“ и измењен састав екипе из Крагујевца "грађевинарке" у овом мечу слове за фаворита на папиру.

Првотимка Рада Мирјана Бабић, својевремено фудбалерка Шумадије 1903, најбоље познаје Крагујевчанке и најављује нову победу свог тима.

"Шумадија је знатно изменила састав у односу на јесен и углавном се сада ослањају на подмладак који представља будућност клуба. Без обзира на то не смемо да потценимо противника. Морамо максимално озбиљно да шватимо утакмицу, да уђемо мотивисани у меч да бисмо направили добар резултат. Имамо квалитетан састав, а свесни смо да победом у Крагујевцу крупним кораком корачамо ка Супер лиги и то је наш мотив више да дамо свој максимум. Ако будемо максимално одиграли уверена сам у победу. Атмосфера у екипи је одлична и сви се надамо да ће утакмица у Крагујевцу бити наставак серије добрих резултата" - оптимиста је популарна “Видићева” (мало ликом, а мало фудбалским потезима подсећа на некадашњег српског репрезентативца Немању Видића).

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
мај2018

Сачувати елитни стат...

"Грађевинари" пред одлучујући меч против Јавора

13
мај2018

Да се барјак Рада уз...

Горњоварошани последњи ривал на Бањици у актуелној сезони