Јелена Полић пред гостовање у Суботици у оквиру Купа Србије

После четворомесечне паузе лопта ће се поново закотрљати суперлигашким теренима за жене. Овог пута није у питању првенствена утакмица већ се ради о најмасовнијем српском такмичењу. Жреб према грађевинаркама био је немилосрдан јер им је доделио да у осмини финала Купа Србије играју против актуелног државног првака, екипе суботичког Спартака.

Утакмица је на програму у суботу, 10. марта са почетком у 13 часова. Не треба бити посебно мудар а при томе не признати да су “плаве голубице” апсолутни фаворит. Пре свега, грађевинарке путују у Суботицу без шест стандардних првотимки ( повреде, картони, пословне обавезе) но и без тога Суботичанке су у великој предности, јер је реч о најбољој екипи у Србији. Једно је сигурно да ће девојке у небеско – плавој спортској униформи учинити све да достојно репрезентатују свој клуб без обзира на снагу и јачину противника.

У предигри овог меча снаге ће одмерити млађе категорије Рада и Спартака које се такмиче у Развојној лиги Београда, односно Воводине.

Потпредседница клуба и уједно девојка која ће истрчати на травнати тепих стадиона у Суботици, Јелена Полић је у најави Куп утакмице истакла да воли овакве мечеве из којих грађевинарке могу да извуку закључак где се налазе у односу на екипе квалитета суботичког Спартака.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

13
авг2018

Радов капитен у Розе...

Ђорђе Денић у норвешком великану

10
авг2018

Михајловић циља побе...

Овосезонско појачање Рада пред дуел са Радником

06
авг2018

Рад славио у Новом С...

Грађевинари комплетирали редове и уписали прву победу у сезони, (1:2)

05
авг2018

Играчки комплетнији...

Грађевинари под светлошћу рефлектора гостују у Новом Саду