Грађевинарке су још једном показале колико је хуманост битна када су оне у питању.

Отишле су корак даље и подржале пројекат „Јачи од страха“. Октобар је месец борбе против карцинома и фудбалерке Рада су својим присуством на разним дешавањима ове врсте дале свој допринос и са задовољством учествовале на свакој акцији за коју су добиле позив.

Све је почело снимком из дрона на стадиону „Краљ Петар Први“. 

Следећа акција била је у ТЦ у Рајићевој где су првотимке нашег клуба у сарадњи са НВО „Европа Дона Србија“ (српски форум против рака дојке) пружиле подршку свим женама које се боре са овом опаком болешћу.

Првенствена утакмица Суперлиге Србије за жене одиграна последњег викенда „розе октобра“ у Пожаревцу протекла је у оригиналном стајлингу фудбалерки са Бањице. Наиме, све девојке у знак подршке имале су розе гумице за косу и розе пертле на копачкама.

Отишле су корак даље и подржале пројекат „Јачи од страха“. Уследио је и позив за учешће на „Београдској недељи моде“ што је руководство у „небеско – плавом“ табору са задовољством прихватило.

Одмах након утакмице у Пожаревцу, 11 фудбалерки кренуло је пут „Белеџпо центра“ на Новом Београду и узело учешће на овом престижном и највећем модном дешавању у земљи. Показале су Радовке да су и тек како спретне на писти као и са лоптом. Одушевиле су својим дефилеом љубитеље моде и подсетиле на важност поруке коју носи пројекат „Јачи од страха“.

„Ми смо колектив који са задовољством учествује у свим акцијама поготово оним са хуманитарним садржајем. Још једном смо фудбалском свету показале како ми то радимо и да је људскост основ свега што прати дешавања на зеленом тепиху.

Драго ми је сто су људи из организације „Јачи од страха“ у нама препознали сараднике за овако велику ствар. Узвратили смо им на најбољи могући начин – правим вредностима и приказом у најбољем светлу“ – истакла је Јелена Полић потпредседница женског клуба из Црнотравске ББ.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

20
сеп2018

Младеновић: Нисмо за...

Реч најбољег

15
сеп2018

Шипчић исписао трију...

Грађвинари у надокнади времена савладали Динамо

14
сеп2018

У Барајеву стасавају...

Грађевинари формирали своју секцију на ободу Београда