Још једно у низу признања за ЖФК Рад.

На пријaтељској утакмици која ће у среду 18. октобра бити одиграна на Бањици између женских фудбалских репрезентација Србије и Немачке (У – 20) наступиће и десно крило ЖФК Рад Сузана Танасковић. Квалитетан рад у бањичком суперлигашу утицао је на то да овај клуб поново из својих редова даје фудбалерке за репрезентативне селекције. Када се нешто ради из љубави и спорт стави испред интереса, онда успех и признања не изостају.

Пресрећна због позива у репрезентацију, ова шармантна девојка која на утакмицама осмехом мотивише своје другарице из екипе, каже:

„Фудбалом се бавим од своје седме године, прве кораке направила сам у мушком фудбалском тиму Борац из Остружнице, где сам играла до своје 15 године, да би се након тога пребацила на женски фудбал где сам наступала за ЖФК Слогу (Земун), ЖФК Раднички (Рудовци), ЖФК Обилић и на крају се скрасила у екипи Рада на Бањици сам схватила да без доброг рада и много труда не може да се стигне до успеха. Кад сам постала део породице ЖФК Рад, стекла сам и праве пријатеље. Захвална сам селектору Бјеговићу на позиву, а ја ћу се потрудити да оправдам његово поверење. Пресрећна сам што ћу дебитовати у националном дресу на мојој Бањици“ - у даху и са видљивим емоцијама истакла је Танасковићева.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА