Пред Војводину се осећа нешто другачија атмосфера и то је нормално, јер се ради о веома квалитетном противнику, али то нам даје додатни мотив да пружимо снажан отпор „принцезама“ и домогнемо се повољног резултата“ – истиче Јована Милетић. 

Нови изазов фудбалерке Рада чека на Бањици. У оквиру четврог, ванредног кола Суперлиге Србије „грађевинаркама“ у госте стиже екипа новосадске Војводине. Утакмица је на програму у среду, 27. септембра са почетком у 13 сати (терен са вештачком подлогом). На крилима добре партије и ремија у Земуну против Слоге, екипа коју са клупе предводи Небојша Петровић Марадона са оптимизмом дочекује младу, полетну и перспективну екипу „принцеза“ из Новог Сада. У табору Радовки знају о каквом је противнику реч, па је самим тим жеља за доказивањем већа.

Првотимка Јована Милетић истиче да је у табору „грађевинарки“ атмосфера сјајна и да хладне главе очекују меч против новосадске Војводине.

„Цела екипа спрема се као и за сваку утакмицу до сада, сваки меч нам је подједнако важан и сваки пут идемо на победу. Пред Војводину осећа се нешто другачија атмосфера и то је нормално, јер се ради о веома квалитетном противнику, али то нам даје додатни мотив да пружимо снажан отпор „принцезама“ и домогнемо се повољног резултата. Ми не мењамо свој приступ утакмици, јер желимо жетву бодова. Новајлије смо у лиги, па самим тим жеља за доказивањем је још већа. У екипи је атмосфера сјајна, трудили смо се да испаравимо грешке из претходних утакмица, из сваког меча извлачимо поуке и у сваки наредни улазимо са победничким амбицијама, не гледајући име противника“ – закључила је Јована Милетић.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

15
дец2017

Денић и Лутовац од п...

Првотимци ФК Рад капитен Ђорђе Денић и Александар Лутовац у петак, 15. децембра отпутоваће са младом...

14
дец2017

Грађевинари отишли н...

Прозивка заказана за 9. јануар 2018. године.

13
дец2017

Градски дерби припао...

Чукарички је преко Бојића у шестом минуту стигао до предности. Милојевић је у 36. повисио на 2:0, а...

12
дец2017

Мали градски дерби з...

Слађан Николић и Ђорђе Денић пред гостовање Чукаричком.