Пред Војводину се осећа нешто другачија атмосфера и то је нормално, јер се ради о веома квалитетном противнику, али то нам даје додатни мотив да пружимо снажан отпор „принцезама“ и домогнемо се повољног резултата“ – истиче Јована Милетић. 

Нови изазов фудбалерке Рада чека на Бањици. У оквиру четврог, ванредног кола Суперлиге Србије „грађевинаркама“ у госте стиже екипа новосадске Војводине. Утакмица је на програму у среду, 27. септембра са почетком у 13 сати (терен са вештачком подлогом). На крилима добре партије и ремија у Земуну против Слоге, екипа коју са клупе предводи Небојша Петровић Марадона са оптимизмом дочекује младу, полетну и перспективну екипу „принцеза“ из Новог Сада. У табору Радовки знају о каквом је противнику реч, па је самим тим жеља за доказивањем већа.

Првотимка Јована Милетић истиче да је у табору „грађевинарки“ атмосфера сјајна и да хладне главе очекују меч против новосадске Војводине.

„Цела екипа спрема се као и за сваку утакмицу до сада, сваки меч нам је подједнако важан и сваки пут идемо на победу. Пред Војводину осећа се нешто другачија атмосфера и то је нормално, јер се ради о веома квалитетном противнику, али то нам даје додатни мотив да пружимо снажан отпор „принцезама“ и домогнемо се повољног резултата. Ми не мењамо свој приступ утакмици, јер желимо жетву бодова. Новајлије смо у лиги, па самим тим жеља за доказивањем је још већа. У екипи је атмосфера сјајна, трудили смо се да испаравимо грешке из претходних утакмица, из сваког меча извлачимо поуке и у сваки наредни улазимо са победничким амбицијама, не гледајући име противника“ – закључила је Јована Милетић.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
окт2017

Осмина финала Купа С...

Извучени су парови осмине финала, а екипа Рада 15. новембра гостује градском ривалу и браниоцу Купа...

16
окт2017

Гордан Петрић поднео...

Досадашњи шеф стручног штаба ФК Рад Гордан Петрић поднео је оставку на ту функцију.

14
окт2017

Спартак ЖК са Бањице...

Фудбалери Рада поражени су на свом терену од суботичког Спартака Ждрепчева крв резултатом 2:0, стрел...

13
окт2017

Опрезно на Спартак Ж...

Након паузе због репрезентативних обавеза, утакмицама 13. кола Суперлиге Србије наставља се национал...