У веома битну утакмицу за нас улазимо мотивисано и са императивом победе, каже Ивана Ћорлука.

Утакмицама 3. кола, после двонедељне паузе због обавеза репрезентације, наставља се такмичење у фудбалској Суперлиги Србије. Фудбалеркама Рада предстоји гостовање у Земуну екипи Слоге. Утакмица је на програму у суботу 23. септембра са почетком у 15 сати и 30 минута (стадион ФК Змај).

Биће то дуел две екипе које су доживеле два пораза на старту, па су бодови из овог меча од изузетног значаја за обе екипе, тако да љубитељи фудбала у Земуну могу да очекују беспоштедну борбу и лепу фудбалску представу.

Првотимка Рада Ивана Ћорлука истиче да је њена екипа максимално спремна да укњижи прве суперлигашке бодове.

„У веома битну утакмицу за нас улазимо мотивисано и са императивом победе. Паузу у првенству смо максимално искористиле, спремале се напорно и у утакмицу ћемо ући максимално концентрисано, орно у жељи да покажемо шта знамо и победимо. Неће бити лако, али је тиме изазов још већи. Познајем екипу Слоге, тренутно смо квалитетнији ривал, никога не потцењујемо, искључиво гледамо у своје двориште, али бодови су нам преко потребни тако да очекујем прву нашу суперлигашку победу“ - каже Ћорлука.

Она уједно открива и узрок нешто лошијег старта њене екипе у суперлигашком друштву.

„Против Напретка, већина девојака је дебитовала на суперлигашкој сцени и трема је учинила своје, а уз то смо играле пред својом публиком тако да је притисак био још већи, и наравно, то се одразило на нашу игру. Већ против Пожаревца екипа је деловала много стабилније, приказала много бољу игру и мало је недостајало да стигнемо, макар до бода. Из утакмице у утакмицу растемо као екипа, исправљамо грешке, радимо напорно и то ће нам се једном исплатити. Сваким даном у сваком погледу напредујемо“ – закључила је Ивана.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

06
јул2018

Имам три неизбрушена...

Интервју - Бојан Јоргачевић

05
јул2018

Мачва победила Рад (...

Бледо издање грађевинара на претпоследњој провери на Златибору

04
јул2018

Подмлађени Рад изгуб...

Киза Милинковић очитао лекцију младим грађевинарима