У среду, у ванредном колу, на Бањици гостује екипа Пожаревца.

После утакмице са крушевачким Напретком пред фудбалеркама Рада је још један изазов, у госте им стиже екипа Пожаревца. Утакмица се игра у среду, 06. септембра 2017. године са почетком у 16 сати и 30 минута (заостала утакмица првог кола). На старту првенства обе екипе забележиле су пораз на свом терену, Рад против Напретка (0:7), а Пожаревац од Црвене звезде (0:2), тако да ће и домаћин и гост дати све од себе да дођу до првих бодова. У сваком случају гледаоци ће сигурно уживати и позивамо их да у што већем броју испуне трибине стадиона „Краљ Петар Први“ (терен са вештачком подлогом).

Првотимка Рада и уједно потпредседница бањичког суперлигаша Јелена Полић каже да је њена екипа после пораза од Напретка радила на отклањању уочених недостатака да ће против Пожаревца дати максимум како би „небеско – плаве“ стигле до повољног резултата.

„Радили смо на отклањању грешака које смо правиле против Напретка и сигурна сам да нам се неће више поновити, јер оно против Крушевљанки је стварно било невероватно. Ипак, Суперлига је јако такмичење и недозвољава било какво опуштање. Имамо пех што у среду играмо и други првенствени меч, нисмо навикле на ритам среда - субота, али шта је ту је. То је још једно ново искуство за нас. Пожаревац је озбиљна екипа, иако је минулу сезону играла плеј – аут, имају респектабилан састав, а ми ћемо дати све од себе да не поновимо грешке из дебија на суперлигашкој сцени и да дођемо до повољног резултата. После овог дуела следи пауза због репрезентативних обавеза тако да ћемо је максимално искористити за још чвршће збијање редова“ - закључила је Полићева.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
јун2018

Једанаест Радових би...

"Грађевинари" промовисали нове наде

15
јун2018

Распоред утакмица се...

У Спортском центру ФСС у Старој Пазови обављен је жреб за сезону 2018/2019

13
јун2018

Милинковић окупио &q...

Бањички суперлигаш стартовао са припремама

31
мај2018

Киза Милинковић води...

Искусни стручњак наставља своју мисију на Бањици