Небојша Петровић и Борко Веселиновић пред утакмицу са екипом из Бачке Паланке

У 35. колу Суперлиге Србије, односно у петом колу плеј – аута, фудбалери Рада на свом терену дочекују екипу ОФК Бачке Утакмица је на програму у суботу, 13. маја са почетком у 17 сати.

Јако битна утакмица, како за Рад, тако и за екипу ОФК Бачке. Обе екипе се боре за опстанак и тиме је значај овог меча још већи. "Грађевинари" немају право на кикс уколико желе да мирно наставе борбу за опстанак.

У прошлом колу "небеско – плави" су ремијем у Суботици прекинули серију лоших резултата у плеј – ауту и улили самопоуздање да добром игром могу да дођу до нових  бодова и отклоне све дилеме око опстанка у елити. За то је потребно да момци Небојше Петровића наметну свој стил игре од почетка утакмице и уз подршку својих верних навијача могу да дођу до изузетно важне победе.

Две екипе су се већ састајале два пута, "грађевинари" су славили на Бањици са 2:1, док је меч у Бачкој Паланци завршен победом ОФК Бачке са 2:0.

Уочи петог кола плеј – аута Рад заузима 12 позицију на табели са 19 освојених бодова, док је ОФК Бачка два места испод са 17 освојених бодова.

Шеф стручног штаба Небојша Петровић и првотимац Борко Веселиновић истакли су на конференцији за медије да "грађевинари" спремно дочекују екипу ОФК Бачке и да ће у утакмици која значи опстанак учинити све да дођу до целог плена.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
fcradbgd@gmail.com
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812
fcradbgd@gmail.com

Најновије

28
јун2017

Преко ноћи се не пос...

„Одговорност голмана је велика. Ако жели да успе, голман мора да буде стрпљив, да много ради, да сач...

27
јун2017

Синдикат професионал...

„Грађевинаре“ у среду од 18 часова и 30 минута очекује прва провера на Златибору.

26
јун2017

Привилегија је сарађ...

„Свима нама који смо близу шефа је пре свега велика част што радимо са њим. То је зато што он конста...

26
јун2017

Небеско - плави одра...

Фудбалери Рада су током сат и по времена трчали, одрађивали вежбе, радили са лоптом и на крају заврш...