Небојша Петровић и Борко Веселиновић пред утакмицу са екипом из Бачке Паланке

У 35. колу Суперлиге Србије, односно у петом колу плеј – аута, фудбалери Рада на свом терену дочекују екипу ОФК Бачке Утакмица је на програму у суботу, 13. маја са почетком у 17 сати.

Јако битна утакмица, како за Рад, тако и за екипу ОФК Бачке. Обе екипе се боре за опстанак и тиме је значај овог меча још већи. "Грађевинари" немају право на кикс уколико желе да мирно наставе борбу за опстанак.

У прошлом колу "небеско – плави" су ремијем у Суботици прекинули серију лоших резултата у плеј – ауту и улили самопоуздање да добром игром могу да дођу до нових  бодова и отклоне све дилеме око опстанка у елити. За то је потребно да момци Небојше Петровића наметну свој стил игре од почетка утакмице и уз подршку својих верних навијача могу да дођу до изузетно важне победе.

Две екипе су се већ састајале два пута, "грађевинари" су славили на Бањици са 2:1, док је меч у Бачкој Паланци завршен победом ОФК Бачке са 2:0.

Уочи петог кола плеј – аута Рад заузима 12 позицију на табели са 19 освојених бодова, док је ОФК Бачка два места испод са 17 освојених бодова.

Шеф стручног штаба Небојша Петровић и првотимац Борко Веселиновић истакли су на конференцији за медије да "грађевинари" спремно дочекују екипу ОФК Бачке и да ће у утакмици која значи опстанак учинити све да дођу до целог плена.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
мај2018

Сачувати елитни стат...

"Грађевинари" пред одлучујући меч против Јавора

13
мај2018

Да се барјак Рада уз...

Горњоварошани последњи ривал на Бањици у актуелној сезони