Слађан Николић и Никола Мараш пред утакмицу у Суботици

У 34. колу Супер лиге Србије, односно четвртом колу плеј – аута, фудбалери Рада гостују у Суботици екипи Спартака. Утакмица је на програму у недељу, 7. маја са почетком у 17 сати.

Биће то дуел тимова са различитим амбицијама, а бодови из овог меча су много важнији гостујућујој екипи.

Евидентно је да "грађевинари" нису приказали свој потенцијал у плеј - ауту, играли су испод нивоа који је од њих очекиван, па је прилика да поправе утисак и покушају против Спартака да прекину низ од три узастопна пораза и упишу прве бодове у доигравању. Неће бити лако, јер се ради о квалитетном противнику који је већ обезбедио опстанак, али надамо се да ће "грађевинари" коначно прорадити. Две екипе су се већ састајале два пута у прелиминарној фази такмичења и Рад је славио оба пута, прво у Суботици са 1:0, а потом на Бањици са 2:0. Уочи четвртог кола плеј – аута Спартак заузима десету позицију на табели са 25 освојених бодова, док је Рад на "коти" 12 са 18 освојених бодова.

Помоћни тренер Слађан Николић и капитен екипе Никола Мараш истакли су на конференцији за медије да су фудбалери свесни ситуације у којој се налазе, да је враћено самопоуздање и да очекују прве бодове у плеј – ауту.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
мај2018

Сачувати елитни стат...

"Грађевинари" пред одлучујући меч против Јавора

13
мај2018

Да се барјак Рада уз...

Горњоварошани последњи ривал на Бањици у актуелној сезони