Дејан Русмир и Милош Радивојевић пред утакмицу са СурдуличанимаУ 33. колу Супер лиге Србије, односно у трећем колу плеј – аута, фудбалери Рада дочекују на свом терену екипу Радника из Сурдулице. Утакмица је на програму у суботу, 29. априла са почетком у 19 сати.

Биће ово веома важна утакмица, како за Рад, тако и за екипу Радника. Обе екипе се боре за опстанак и тиме је значај овог меча још већи. "Грађевинари" немају право на кикс уколико желе да мирно наставе борбу за опстанак.

Минулу недељу "небеско – плави" су добро радили и атмосфера у екипи је одлична. Потребно је да момци Небојше Петровића наметну своју агресивну игру од почетка утакмице и уз подршку својих верних навијача могу да дођу до изузетно важне победе.

Две екипе су се већ састајале два пута, "грађевинари" су славили на Бањици са 1:0, док је меч у Сурдулици завршен индентичним резултатом, али у корист Радника.

Уочи трећег кола плеј – аута Рад заузима 12 позицију на табели са 18 освојених бодова, док је Радник место изнад са бодом више.

Два пораза у два кола плеј- аута исход је бањичког суперлигаша, док су Сурдуличани забележили обе победе, а помоћни тренер Дејан Русмир и дефанзивац Милош Радивојевић наглашавају да очекују победу против Радника за миран завршетак првенства.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

17
мај2018

Сачувати елитни стат...

"Грађевинари" пред одлучујући меч против Јавора

13
мај2018

Да се барјак Рада уз...

Горњоварошани последњи ривал на Бањици у актуелној сезони