Дејан Русмир и Милош Радивојевић пред утакмицу са СурдуличанимаУ 33. колу Супер лиге Србије, односно у трећем колу плеј – аута, фудбалери Рада дочекују на свом терену екипу Радника из Сурдулице. Утакмица је на програму у суботу, 29. априла са почетком у 19 сати.

Биће ово веома важна утакмица, како за Рад, тако и за екипу Радника. Обе екипе се боре за опстанак и тиме је значај овог меча још већи. "Грађевинари" немају право на кикс уколико желе да мирно наставе борбу за опстанак.

Минулу недељу "небеско – плави" су добро радили и атмосфера у екипи је одлична. Потребно је да момци Небојше Петровића наметну своју агресивну игру од почетка утакмице и уз подршку својих верних навијача могу да дођу до изузетно важне победе.

Две екипе су се већ састајале два пута, "грађевинари" су славили на Бањици са 1:0, док је меч у Сурдулици завршен индентичним резултатом, али у корист Радника.

Уочи трећег кола плеј – аута Рад заузима 12 позицију на табели са 18 освојених бодова, док је Радник место изнад са бодом више.

Два пораза у два кола плеј- аута исход је бањичког суперлигаша, док су Сурдуличани забележили обе победе, а помоћни тренер Дејан Русмир и дефанзивац Милош Радивојевић наглашавају да очекују победу против Радника за миран завршетак првенства.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
fcradbgd@gmail.com
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812
fcradbgd@gmail.com

Најновије

28
јун2017

Преко ноћи се не пос...

„Одговорност голмана је велика. Ако жели да успе, голман мора да буде стрпљив, да много ради, да сач...

27
јун2017

Синдикат професионал...

„Грађевинаре“ у среду од 18 часова и 30 минута очекује прва провера на Златибору.

26
јун2017

Привилегија је сарађ...

„Свима нама који смо близу шефа је пре свега велика част што радимо са њим. То је зато што он конста...

26
јун2017

Небеско - плави одра...

Фудбалери Рада су током сат и по времена трчали, одрађивали вежбе, радили са лоптом и на крају заврш...