„ГРАЂЕВИНАРИ“ ПРОМОВИСАЛИ НОВОГ СПОРТСКОГ ДИРЕКТОРА И НАЈАВИЛИ ОЧЕКИВАЊА ПРЕД ДУЕЛ НА БАНОВОМ БРДУ

Александар Миљанић је именован за новог спортског директора Рада. Миљанић је директно и индиректно сарађивао са многим клубовима, а најупечатљивији траг је оставио у кулском Хајдуку и Инђији.

-Изузетна ми је част што сам добио ангажман у клубу који сматрам међу три до четири  у земљи. Захваљујем се Управи клуба на указаном поверењу и спреман сам да одговорим радном задатку. Упознат сам са играчким кадром и сада је приоритетан задатак да се до краја ове полусезоне остваре што бољи резултати  који би се надоградили од фебруара месеца. Екипа је спој младости и иискуства и верујем у потенцијал овог играчког кадра – рекао је у свом првом обраћању новоименовани спортски директор Рада, Александар Миљанић.

О очекивању пред дуел на Бановом брду, своје мишљење је изнео повратник у први тим, Милош Марковић. Популарни „Пирошка“ је са пуно оптимизма најавио утакмицу против Чукаричког, у петак од 18 часова.

-Стање нас табели нашег ривала и нас не одсликава прави и реалан однос у квалитету по питању играчког кадра. Мислим да имамо потенцијал и спремни смо да задатке које нам повери нови шеф Стевановић остваримо и са бодовима се вратимо на Бањицу. Добро смо радили у периоду двонедељне паузе и сигурно да ћемо дати свој максимум и очекујем да за то будемо награђени остварењем на терену. „Форси“ су наш дванаести играч , били и биће и позивам их да нас подрже на Бановом брду у још већем броју, а ми ћемо ознојити дресове Рада за позитивно остварење – рекао је бек „грађевинара“ Милош Марковић, пред уводни меч овог кола против Чукаричког.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА