„ГРАЂЕВИНАРИ“ ПРОМОВИСАЛИ НОВОГ ШЕФА СТРУЧНОГ ШТАБА 

Као играч, био је омиљен међу навијачима Радау том периоду... Нешто касније фудбалски пут га је одвео на „црвено-бели“ део Топчидерског брда, па  у Немачку. Био је спортски љубимац Волсбурга,а после је мамио аплаузе „пиратског“ дела Хамбурга, носећи дрес Сент Паулија. Ино каријеру је завршио подно Акропоља, у дресу атинског Аполон Смирниса.

Као тренер, промовисао је идеју нападачког фудбала и шансу је давао младим играчима да искажу свој потенцијал у потпуности...Од Раковице до недавно Омладинцу из Бановаца... Драган Стевановић је нови стратег екипе са Бањице.

- Као бивши играч Рада, одувек сам желео да на Бањици постанем тренер и захваљујем се Управи клуба која ми је то омогућила  и пружила ми шансу. Знам шта се очекује од мене и спреман сам да одговорим овом изазову. Желим да направим добру комуникацију са играчима од самог старта. Ове јесени сам често гледао Рад и мислим да је ова десетоднедвна  пауза дошла у правом моменту да се још боље упознам са играчким кадром. Прво ћу радити на психолошком подизању екипе, јер сматрам да је то један од кључних разлога зашто су изостали жељени резултати, али искрен да будем у одређеним мечевима је изостала и спортска срећа. Желим да имплементирам моју идеју и стил игре који преферирам и да бележимо боље резултате на терену. Још једном се захваљујем људима из клуба на указаној шанси – рекао је  у свом првом обраљћању новоименовани шеф струке „грађевинара“, Драган Стевановић.

Са ангажовањем у стручном штабу остају први асистент Срђан Стојчевски и тренер голмана Бојан Јоргачевић. Комплетирање целог стручног штаба се очекује до краја следеће недеље.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ