ПРОТИВ КРУШЕВАЧОГ НАПРЕТКА (СУБОТА, 18 ЧАСОВА), НАЈВЕРНИЈЕ ПРИСТАЛИЦЕ „ГРАЂЕВИНАРА“ ОБЕЋАВАЈУ СПЕКТАКЛ

У години јубилеја за клуб са Бањице (основан 1958.године), најватреније присталице Рада, као и сви којима су „грађевинари“ у срцу, упутили су јавни позив да у суботу од 18 часова дођу на стадион  „Краљ Петар Први“ у Црнотравској улици и уживају у незапамћеној атмосфери прославе 60 година клуба.

Навијачки шал је неизоставан ... Барјаци и песма подршке изабраницима Срђана Стојчевског (дебитант у самосталном вођењу екипе) обојиће стадион у Црнотравској улици атмосфером и фештом јужноамеричких  трибина у нади да ће се Рад остварењем на терену вратити на колосек успеха.

Фудбалски клуб „Рад“, шест деценија најлепше фудбалске приче Београда!

Потпуни садржај током овог викенда, употпуниће утакмица хуманитарног карактера у недељу од 14 часова (улаз 200 динара), која се организује на Радовом стадиону поводом   стогодишњице Победе у Првом светском рату. 

Организатор је Удружење грађана „Краљевина Србија из Београда, под покровитељством ЊКВ Престолонаследника Александра  и Краљевског дома Карађорђевића.

У екипи Краљевине Србије, учешће су узели легенде српског фудбала, а ривал ће им бити најеминентнији представници медија, водитељи, глумци и писци.

Свој долазак су најавили чланови дипломатског кора, амбасада, верских заједница, чланови Крунског савета, спортске организације, познате личности...

Очекујемо Вас на Бањици и у недељу од 14 часова!

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ