После двонедељне паузе, наставља се фудбалски шампионат Србије. Изабраници Зорана Милинковића гостују актуелном шампиону, жељни да се на највећем стадиону покажу у најлепшем фудбалском светлу.

Стручни штаб „грађевинара“ неће моћи да рачуна на Филипа Касалицу, Николу Игњатијевића и капитена Александра Лутовца. Сви остали су спремни им орни да покажу сав свој потенцијал и презентују тим са Бањице у најбољем светлу.

-Пријала нам је пауза , али смо поред регенерације организма појачали тренажне процесе ове недеље одлучни да финиш јесење сезоне завршимо на најбољи могући начин. Утакмица против Црвене звезде је прилика да управо покажемо своје најквалитетније фудбалско лице и ширем аудиторијуму покажемо сав свој квалитет, који верујемо да поседујемо и управо су ово утакмице где наша инспирација може донети плус за наш клуб- очекивања су Филипа Баиновића, пред дуел у Љутице Богдана.

Један од играча који је на себе скренуо пажњу је и Никола Шипчић. Корпулентни штопер се не плаши изазова на стадиону „Рајко Митић“.

-Знамо снагу нашег ривала, али смо свесни да имамо шта да покажемо. Фокусирани смо на своју игру и тактичке задатке и остаје жал што нисмо комплетни, јер верујем да Звездини наступи на три фронта и мала доза умора, може бити наша шанса да између европских утакмица изненадимо актуелног шампиона државе и остваримо резултат који ће нам бити подстрек за мечеве до краја првог дела сезоне – рекао је Шипчић, који је својим играма завредео пажњу и два велика европска фудбалска великана.

 

Директан пренос је обезбеђен на телевизији АРЕНАСПОРТ, а очекује се и немалла подршка бањичком суперлигашу!

НАПРЕД РАД!

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА