Реч најбољег

Рад се добро испрсио пред црно – белима и на крају напустио терен у Хумској жалећи због једног примљеног гола , неколико нереализованих прилика, искључења Младеновића и повреде Перендије и Касалице.

Момци Зорана Милинковића пружили су снажан отпор екипи Партизана у складу са њиховим могућностима. Ипак, једно име се издвојило, Богдан Младеновић. Радов вундеркинд и фудбалер који је “палетом” потеза обележио меч у Хумској све до 64. минута и његовог искључења. Без сумње реч је о бисеру грандиозног сјаја и најфинијем штофу за велике европске клубове. У изјави за клупски сајт, Младеновић  је истакао да Рад није заслужио пораз у Хумској.

- Нисмо заслужили да изгубимо у Хумској. Заслужили смо, ако ништа друго, барем бод. Против Партизана смо имали иницијативу током првог полувремена, стварали шансе, од којих нажалост, нисмо ниједну искористили. Голман Стојковић је бриљирао на голу. У наставку сусрета, после примљеног гола, мог искључења, повреда Перендије и Касалице, постало је веома тешко. Сваки пораз је тежак, остаје жал због пропуштених прилика, међутим свесни смо да жаљењем нећемо учинити ништа, па се окрећемо долазећем ривалу екипи Мачве из Шапца.- каже Младеновић.

На мечу у Хумској , млади “везиста” грађевинара је показао да је играч високе класе, који има идеју и раздоран ударац. Изостао је онај потез више. На новинарско питање, да ли ће Богдан наставити у истом ритму као против Партизана одговорио је потврдно:

- Наравно! Трудићу се и дати све од себе да тако и наставим, чак, још и боље!

Због  црвеног картона против Партизана ( два жута), по многима престрого додељена, креатор игре грађевинара апстинираће у суботу против Мачве, али  верује да ће његови саиграчи стићи  до успеха.

-Не желим да коментаришем ништа што је везано за суђење, јер сматрам да има неко ко је за то надлежан. Жао ми је што ћу изостати и нећу наступити против Мачве, али Рад има доста квалитетних играча који способни да упишу нова три бода - закључио је Младеновић.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

10
окт2018

Тричковић: Узор ми ј...

Млади фудбалер Рада истакао је да му је за брже напредовање у каријери неопходно искуство у сениорск...

20
сеп2018

Младеновић: Нисмо за...

Реч најбољег

15
сеп2018

Шипчић исписао трију...

Грађвинари у надокнади времена савладали Динамо

14
сеп2018

У Барајеву стасавају...

Грађевинари формирали своју секцију на ободу Београда