РАД суботу (19 часова) игра премијерни меч на Бањици у овој сезони

Фудбалска Бањица је одувек имала голмане за понос. У Црнотравској улици су стасали у Омладинској школи Рада, а касније се афирмисали до голмана уважаваних и  респектованих на многим меридијанима Жељко Цицовић, Урош Голубовић, Дејан Радић, Бојан Јоргачевић, Бранислав Даниловић, Борис Радуновић…Наследник овог уважаваног низа је Душан Марковић.

Радова “јединица” је дала свој печат у одлучујућем мечу прошлог шампионата у Ивањици, а одбранама у прошлом колу у Крушевцу је показао висок ниво форме и одличан рад са тренером голмана Бојаном Јоргачевићем.

- Изузетно се добро ради и тренер Бојан, колеги Данијелу Мићановићу и мени свакодневно даје захтевне задатке на тренинзима и трудимо се да их максимално испунимо. Значи нам пуно и његово искуство у завидној спортској каријери које такође покушава да пренесе на нас голмане Рада- износи своје утиске Душан Марковић, голман “грађевинара”.

Утакмица у Крушевцу је архивирана и све очи и фокус сун а суботњи дуел против Чукаричког на домаћем терену.

- Меч против “брђана” је премијерни на Бањици у овом шампионату. Чукарички је одлична екипа предвођена искусним Дринчићем, али желимо да позовемо публику да нас подржи, а одличан рад на тренинзима и сјајну атмосферу у свлачионици, желимо да пренесемо на терен и да стигнемо до резултата на радост свих који воле београдски Рад – рекао је голман бањичког суперлигаша, Душан Марковић пред утакмицу другог кола против Чукаричког.

 

Субота у 19 часова под светлошћу рефлектора… млади састав Рада жели да изостанак спортске среће прошле недеље у Крушевцу, материјализује на уводном мечу на Бањици… НАПРЕД РАД!!!

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

13
авг2018

Радов капитен у Розе...

Ђорђе Денић у норвешком великану

10
авг2018

Михајловић циља побе...

Овосезонско појачање Рада пред дуел са Радником

06
авг2018

Рад славио у Новом С...

Грађевинари комплетирали редове и уписали прву победу у сезони, (1:2)

05
авг2018

Играчки комплетнији...

Грађевинари под светлошћу рефлектора гостују у Новом Саду