Фудбалере Рада данас (субота) очекује нови тест меч на Златибору, други по реду, у склопу припрема за предстојећу сезону. Ривал нашем тиму биће Рудар из Пљеваља члан прве лиге Црне Горе и учесник у квалификацијама за Лигу Европе. Меч је заказан за 16 сати на терену крај језера.

Иначе грађевинари раде по устаљеном ритму, два тренинга дневно. Петог дана боравка на Златибору јутарњи тренинг су обележила истрчавања и рад са лоптом док је послеподневни тренинг протекао у раду у теретани.

Креатор игре грађевинара Богдан Младеновић анализира први контролни меч на Златибору и најављује нову проверу.

-У првој контролној провери наишли смо на чврстог и добро припремљеног противника који се показао као добар тест, и одиграли смо добру утакмицу, одлично истрчали, показали агресивност и борбу, добру игру и завидан ниво физичке припремљености за овај део припрема. Било је лепих акција, продора, можда смо могли да постигнемо још неки погодак, међутим за ову фазу припрема је и очекивано да ноге не слушају онако како би слушале току сезоне.

Пред нама је и ново искушење, још један црногорски прволигаш, екипа Рудара из Пљеваља. Сигурно је да нас очекује тежак задатак јер наш ривал игра квалификације за Лигу Европе, а вољом жреба први меч играју са београдским Партизаном 12 јула. Сигурно је да ћемо дати све од себе да прикажемо игру као у првој провери а резултат ће доћи сам по себи јер је битан због стварања победничке атмосфере. Хватамо залет – истиче везиста грађевинара.

Неоспорно је да Младеновић уметник у копачкама, за њега не постоји тајна у фудбалу, али повремено постоји проблем – потез више, који га је често скупо коштао минутаже на утакмицама. Добра игра у плеј – ауту и одличан рад на Златибору лепа су назнака да Боћа засија на суперлигашком небу.

Млади везиста грађевинара обећава и уверава да ће наставити да гази ритмом из плеј – аута и најављује његово ново лице.

-Драго ми је да сам одиграо добро у плеј-ауту, одиграо сам добро и први контролни меч на Златибору и срећан сам због тога, али морам да наставим још више и боље. Трудим се да напредујем, сваког дана анализирам себе… Шватам где сам грешио, и грешке исправљам. Обећавам ново издање Богдана Младеновића - поручује популарни Боћа.

 

 

 

 

 

 

 

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА