Капитен Ђорђе Денић с нестрпљењем ишчекује прву контролну проверу и најављује берићетну јесен

Дошло је време и за прву проверу Рада на припремама на Златибору. Изабраници Зорана Милинковића ће данас (среда) од 15 часова одмерити снаге с црногорским прволигашем екипом Младости из Подгорице, а као што је то пракса у овој фази рада, играчи ће добити прилику највише по 45 минута.

Капитен грађевинара Ђорђе Денић с нестрпљењем исчекује први контролни меч.

- Плеј- аут смо завршили у победничкој атмосфери и желим да екипа настави у таквом тону и с нестрпљењем ишчекујемо прву утакмицу у овој сезони, иако је пријатељска. Резултат је свакако важан, увек је важан, али је много важније да утакмицу искористимо најсврсисходније у склопу припрема за предстојећу сезону. Наша екипа је веома млада, и то је богатсво клуба, и једино нам преостаје да се уиграмо. Првог противника у склопу припрема довољно не познајемо, али ради се о победнику националног купа и екипи која учествује у квалификацијама за Лигу Европе, тако да завређују максималну пажњу и поштовање. У сваком случају ова провера ће нам послужити да видимо како функционише све оно што смо радили на тренинзима и да проверимо тренутну форму.- истиче популарни Бона.

Млади репрезентативац Србије који је одличним партијама обележио пролећни део првенства најављује још боље издање.

- Вредно радим, борим се и надам се све ће бити у реду и да ће ми се то на крају вратити. Знате ме, само напредак, идем корак по корак. И даље ми је циљ да одличним партијама доприносим успеху мог клуба и националне селекције чији сам члан. Бићу још бољи! – поручује креатор игре београдског суперлигаша.

 

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА