Капитен Ђорђе Денић с нестрпљењем ишчекује прву контролну проверу и најављује берићетну јесен

Дошло је време и за прву проверу Рада на припремама на Златибору. Изабраници Зорана Милинковића ће данас (среда) од 15 часова одмерити снаге с црногорским прволигашем екипом Младости из Подгорице, а као што је то пракса у овој фази рада, играчи ће добити прилику највише по 45 минута.

Капитен грађевинара Ђорђе Денић с нестрпљењем исчекује први контролни меч.

- Плеј- аут смо завршили у победничкој атмосфери и желим да екипа настави у таквом тону и с нестрпљењем ишчекујемо прву утакмицу у овој сезони, иако је пријатељска. Резултат је свакако важан, увек је важан, али је много важније да утакмицу искористимо најсврсисходније у склопу припрема за предстојећу сезону. Наша екипа је веома млада, и то је богатсво клуба, и једино нам преостаје да се уиграмо. Првог противника у склопу припрема довољно не познајемо, али ради се о победнику националног купа и екипи која учествује у квалификацијама за Лигу Европе, тако да завређују максималну пажњу и поштовање. У сваком случају ова провера ће нам послужити да видимо како функционише све оно што смо радили на тренинзима и да проверимо тренутну форму.- истиче популарни Бона.

Млади репрезентативац Србије који је одличним партијама обележио пролећни део првенства најављује још боље издање.

- Вредно радим, борим се и надам се све ће бити у реду и да ће ми се то на крају вратити. Знате ме, само напредак, идем корак по корак. И даље ми је циљ да одличним партијама доприносим успеху мог клуба и националне селекције чији сам члан. Бићу још бољи! – поручује креатор игре београдског суперлигаша.

 

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

14
nov2018

ДРАГАН СТЕВАНОВИЋ ВО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ПРОМОВИСАЛИ НОВОГ ШЕФА СТРУЧНОГ ШТАБА 

09
nov2018

БАЊИЦА СЛАВИ ШЕСТ ДЕ...

ПРОТИВ КРУШЕВАЧОГ НАПРЕТКА (СУБОТА, 18 ЧАСОВА), НАЈВЕРНИЈЕ ПРИСТАЛИЦЕ „ГРАЂЕВИНАРА“ ОБЕЋАВАЈУ СПЕКТА...

09
nov2018

Хвала Кизо!

 „ГРАЂЕВИНАРИ“ СПОРАЗУМНО РАСКИНУЛИ САРАДЊУ СА ТРЕНЕРОМ МИЛИНКОВИЋЕМ

26
okt2018

Са оптимизмом на Ниш...

Млади дефанзивац, Никола Тричковић пред дуел са Радничким