Експедиција Рада допутовала је у понедељак, нешто после 12 часова на Златибор где ће боравити до 7 јула

Услови за боравак и тренирање су беспрекорни; данас је температура била око 15 степени, терени за рад су изузетно добро припремљени, трава је одлична. Природа је изузетно лепа, ваздух је погодан за тренирање и све то ће нашим фудбалерима веома поготовати у данима који следе да постиигну жељену форму. Током боравка на Златибору предвиђеме су и четири пријатељске утакмице. 

После ручка и поподневног одмора одрађен је и први тренинг који није био један од напорнијих; нешто више од сат и по времена играчи су имали такозвани тренинг опоравка и прилагођавања. Зоран Милинковић је комбиновао истрчавање деоница са радом са лоптом.

На припрема на Златибору налазе се следећи играчи: Марковић, Мићановић ,Лековић, Перендија, Живковић, Денић, Лутовац, Трифуновић, Рогановић, Младеновић, Тановић, Љубинковић, Игњатијевић, Петровић, Ризнић, Парађина, Тричковић, Јовић, Буснић, Илић, Ајковић, Шипчић, Стојановић, Вицо и Пишчевић.

Све актуелности током припрема на Златибору моћи ћете да пратите на нашем званичном порталу, као и на друштвеним мрежама.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА