Бањички суперлигаш  стартовао  са припремама

Екипа која је изборила опстанак у Суперлиги Србије, поново је на окупу са новим амбицијама.

Након избореног опстанка у Суперлиги Србије, за фудбалере Рада је заслужни одмор кратко трајао. После свега скоро четири седмице предаха бањички суперлигаш је данас почео припреме за наредну сезону. Првој прозивци, упркос ужареном јунском сунцу, присуствовало је 27 играча, с тим што су три опрвадано била одстутна. Окосница тима из прошле сезоне је остала на окупу, с тим што из прошлосезонског тима није било фудбалера који су били на позајмици на Бањици. Првој екипи прикључени су талентовани омладинци и млади фудбалери Рада који су били на позајмицама у другим екипама. О појачањима у Раду још увек не желе да говоре, али кажу да ће их бити, а имена ће бити објављена по обављеном послу.

План припрема је направљен, а играчима предстоји жесток рад, јер амбиције клуба су порасле.

Прву фазу припрема "небеско – плави" ће провести у Београду од 13. до 24. јуна, где је тренутно план да се само тренира без пријатељских утакмица, пре него што 25. јуна оду на Златибор где ће провести 15 дана. На српској планинској лепотици су предвиђена четири контролна меча, а повратак у Београд се планира 8. јула. Током завршне глазуре на Бањици предвиђена су два контролна меча, с тим што је генералка заказана 14 јула. Имена ривала током припреме за сада нису позната и накнадно ће бити објављена.

Првенство у Суперлиги Србије почиње 21 јула.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА