Горњоварошани последњи ривал на Бањици у актуелној сезони

Бањички суперлигаш данас (недеља, 13. мај) од 19 часова од светлошћу рефлектора дочекује екипу Земуна.

Серијом 3 – 2 – 0 у претходних месец дана, Рад је остварио најбољи учинак у плеј – ауту и у победничком ритму жели да настави и у дуелу са екипом из Горње вароши. Истина, тријумф  против  Земуна се намеће као императив, у противном велики проблем. Наравно да ће се ослушкивати резутати у Лучанима где Младост дочекује Бачку, и у Шапцу где је Мачва домаћин Јавору. У случају да грађевинари тријумфују, а Јавор и Бачка изгубе или евентуално освоје бод на тешким гостовањима, једна од ове две екипе, сели се у нижи ранг. У случају да Рад слави против Земуна, Јавор против Мачве и Бачка против Младости, онда ће у том случају последње коло донети расплет о другом путнику у нижи ранг. Ако се то догоди онда ће меч у Ивањици између Јавора и Рада бити одлучујући за обе екипе, јер је тешко очекивати да ће већ нови прволигаш, екипа Борца изненади Бачку на њеном терену.Једно је сигурно, фудбалери Рада у победничкој атмосфери улазе у дуел са Земуном, а таква атмосфера ће их држати и четири дана касније када гостују екипи Јавора из Ивањице.

Вељко Бирманчевић, момак чија је форма у узлазној фази и који је право освежење у редовима грађевинара очекује нови тријумф своје екипе и позива навијаче да их подрже.

Сви под Радов барјак да се вине до важног тријумфа!

 

НАПРЕД РАД!!!

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

23
dec2018

ПРОМОЦИЈА ХУМАНОСТИ...

ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ У РЕСТОРАНУ РАД 

16
dec2018

ЈЕСЕЊА ЗАВЕСА СЕ СПУ...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У 2018.ГОДИНИ ПРОТИВ МЛАДОСТИ

13
dec2018

„НЕБЕСКО ПЛАВИ“ КЛУБ...

ИЗДАНЦИ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ РАДА СА ТРОЦИФРЕНОМ НУМЕРАЦИЈОМ НАСТУПА