Рад започиње мисију очувања суперлигашког статуса

Један је од оних од којих се очекује да у завршних 7 мечева донесе очувању Рада на елитној сцени Србије.

Такође је и играч који је некада наступао за ривала "грађевинара" у суботу у Лучанима. Ненад Маринковић, један од узданица тренера Милинковића...

- Младост је одличан састав кога предводи искусан стручњак - Нешко Миловановић. Имао сам прилику да део каријере проведем у Лучанима, али сада су циљеви јасни. Више немамо право на било коју врсту калкулације. Отворено кажем да смо спремни да дамо и више од максимума и на Бањицу се вратимо на крилима тријумфа против Младости. Опстанак се гради већ од 90 минута у Лучанима и спремни смо да одговоримо задатку - очекивања су Ненада Маринковића, играча чији индивидуални квалитет може бити пресудан у борби за опстанак.

Прошле недеље, наш саговорник је погодио пречку у Новом Саду... Може сада показати и прецизност изузетно снажног ударца.

- Осећам се изузетно сигурно и жао ми је што лопта није завршила тада у голу, али све је добро пратио Бједов и акцију крунисао голом. Зашто да не , не би било први пут у фудбалу  да бивши играч управо против некадашњег клуба буде и стрелац. Искрено, најважније је да забележимо успех, атим чини 11 играча и сви осећамо снагу нашег колектива да можемо актуелну позицију и бодовни салдо обојити победничким тоновима у Лучанима и трасирати пут Раду ка опстанку - завршио је разговор о суботњерм дуелу против Младости, првотимац Рада, Ненад Маринковић.

Калкулација више нема... Свих 90 минута су квалификациони... ОПСТАНАК СЕ ГРАДИ ВЕЋ У ЛУЧАНИМА!

 

НАПРЕД РАД!!!

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ