Рад започиње мисију очувања суперлигашког статуса

Један је од оних од којих се очекује да у завршних 7 мечева донесе очувању Рада на елитној сцени Србије.

Такође је и играч који је некада наступао за ривала "грађевинара" у суботу у Лучанима. Ненад Маринковић, један од узданица тренера Милинковића...

- Младост је одличан састав кога предводи искусан стручњак - Нешко Миловановић. Имао сам прилику да део каријере проведем у Лучанима, али сада су циљеви јасни. Више немамо право на било коју врсту калкулације. Отворено кажем да смо спремни да дамо и више од максимума и на Бањицу се вратимо на крилима тријумфа против Младости. Опстанак се гради већ од 90 минута у Лучанима и спремни смо да одговоримо задатку - очекивања су Ненада Маринковића, играча чији индивидуални квалитет може бити пресудан у борби за опстанак.

Прошле недеље, наш саговорник је погодио пречку у Новом Саду... Може сада показати и прецизност изузетно снажног ударца.

- Осећам се изузетно сигурно и жао ми је што лопта није завршила тада у голу, али све је добро пратио Бједов и акцију крунисао голом. Зашто да не , не би било први пут у фудбалу  да бивши играч управо против некадашњег клуба буде и стрелац. Искрено, најважније је да забележимо успех, атим чини 11 играча и сви осећамо снагу нашег колектива да можемо актуелну позицију и бодовни салдо обојити победничким тоновима у Лучанима и трасирати пут Раду ка опстанку - завршио је разговор о суботњерм дуелу против Младости, првотимац Рада, Ненад Маринковић.

Калкулација више нема... Свих 90 минута су квалификациони... ОПСТАНАК СЕ ГРАДИ ВЕЋ У ЛУЧАНИМА!

 

НАПРЕД РАД!!!

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

25
апр2018

Пуни самопоуздања пр...

Грађевинари у ванредном колу гостују крај Саве

21
апр2018

Само победа!

Дарко Бједов пред гостовање Радника из Сурдулице, зна да нема калкулација

14
апр2018

Опстанак се од Лучан...

Рад започиње мисију очувања суперлигашког статуса