Срђан Стојчевски и Лазар Веселиновић пред гостовање у Суботици

 

У оквиру 28. кола Суперлиге Србије фудбалерима Рада предстоји гостовање у Суботици екипи Спартака. Утакмица је на програму у недељу, 18. марта са почетком у 17 часова.

Суботичани се налазе у много бољој позицији од гостију из Београда јер су већ обезбедили учешће у плеј - офу, док ће грађевинари на тешком гостовању морати да потраже прилику да остваре повољан резултат и остану у игри за опстанак у елити.

Спартак има фудбалере са високим индивидуалним квалитетом који ће дати све од себе да дођу до целог плена, међутим момци Зорана Милинковића познају њихове врлине и мане и после победе над Јавором, као додатним ветром у леђа, путују у Суботицу мотивисани, спремни за максималну борбу и надигравање, са намером да изборе позитиван резултат и верују да ће у томе успети.

Тренер Срђан Стојчевски и центарфор Лазар Веселиновић истакли су квалитет противника и напоменули да верују у своју екипу и да се надају повољном резултату.

Екипа Спартака тренутно заузима 5. место на табели са 43 освојена бода, а у претходном колу ’’голубови’’ су као гости славили у Нишу против Радничког са 2:0. Екипа Рада тренутно је на претпоследњем степенику суперлигашке табеле са 21 освојеним бодом, исто колико и четрнаестопласирани Јавор, али лошијим гол количником. Грађевинари су у претходном колу на свом стадиону, управо, победили екипу из Ивањице са 2:0.

У актуелном месецу када клуб из Црнотравске пуни 60 година фудбалског постојања, позитиван исход са севера Бачке имао би вишеструки позитиван ефекат!

НАПРЕД РАД!

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ