Оптимизам у редовима грађевинара пред гостовање Борца из Чачка

Утакмицама одложеног 24. кола Суперлиге наставља се домаће првенство. У дербију зачеља фудбалери Рада на свом терену дочекује екипу чачанског Борца. Утакмица је на програму у суботу, 3. фебруара са почетком у 15 часова.

Грађевинари су поприлично појачали играчки кадар ове зиме, али реми и пораз и само бод из два пролећна кола приморали су руководство бањичког суперлигаша да повуче још један потез. Тренер Слађан Николић замењен је искусним Зораном Милинковићем.

Дакле, руководство клуба је одрадило свој део посла сада је одговорност на фудбалерима и Стручном штабу да оправдају оно због чега су ангажовани, а то је да изборе опстанак у Суперлиги Србије.

На трновитом путу прва препрека је чачански Борац, директни конкурент у борби за останак. Утакмица од изузетног значаја. Меч истине, сусрет старих познаника који увек прати атмосфера набујалих емоција и планова, а суботњи меч донеће одговор на дилему – да ли ће доћи до примопредаје “фењера” или ће исти остати да светли на Бањици?.

Грађевинари су “архивирали” два претходна меча и потпуно спремни окренули су се утакмици против чанских “зебри”, знајући који им је циљ, пре свега на домаћем терену и уз нужно уважавање ривала, за њих је све осим победе  неуспех и корак ка нижем рангу. Дакле, фудбалери Рада у овом мечу немају право на кикс уколико желе да наставе борбу за опстанак, тако да само победа долази у обзир.

Калкулација више нема... Тражи се да свако ко истрчи на терен у дресу Рада буде фудбалски чудотворац и да се победи Борац!

НАПРЕД РАД!

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ