Слађан Николић и Ђорђе Денић пред гостовање у Бачкој Паланци

Нови изазов фудбалере Рада чека у Бачкој Паланци. У 24 прелиминарном колу Суперлиге Србије гостују екипи ОФК Бачка. Утакмица се игра у суботу, 24 фебруара са почетком у 14 часова.

Грађевинари желе да у Бачкој Паланци одиграју добро после слабог старта и наступа на Бањици и да се искупе за непланирано изгубљена два бода против Радника из Сурдулице. На отварњу пролећне сезоне небеско - плави нису били на нивоу који се од њих очекивао, а то је да се екипа бори и покаже жељу за победом, посебно у другом полувремену. Једноставно дође таква утакмица у којој лоше стојиш и ниси мотивисан, али то је недопустиво када играш за Рад и када се бориш за опстанак у елити.

Из меча са Радником су извучене поуке и момци Слађана Николића путују у Бачку Паланку са жељом да се победом против Бачке искупе за реми у прошлом првенственом колу.

И домаћину су бодови преко потребни, јер се и он грчевито бори за опстанак, али грађевинари не требају да гледају на њих, већ да много више пажње обрате на себе саме. Утакмица у суботу је добра прилика да се искупе за кикс против Радника у прошлом колу.

Тренер Слађан Николић и капитен екипе Ђорђе Денић истакли су на конференцији за медије да у Бачку Паланку путују са намером да се искупе за реми са Радником и да се кући врате са три бода.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ