Тренер Слађан Николић пред утакмицу са Радником из Сурдулице

После двомесечне зимске паузе поново ће се закотрљати лопта суперлигашким теренима, наставља се борба за бодове. У оквиру 23. кола, односно првог кола пролећног дела сезоне, Рад на свом терену дочекује екипу Радника из Сурдулице. Утакмица је на програму у суботу, 17.02. 2018 са почетком у 17 часова.

Грађевинари су јесењи део првенстава завршили на последњем месту, и изабраници Слађана Николића, како и он сам каже, немају права на кикс. Циљ је опстанак у лиги, а до њега се стиже жетвом бодова. Управа клуба са спортским сектором је одлично одрадила прелазни рок, доведена су појачања по мери, екипа је много јача у односу на јесен, а припреме у Турској су показале да са овим тимом не би требало бринути за опстанак. Ипак, то момци тренера Слађана Николића треба да изборе на терену.

Први пролећни меч и Радник на Бањици. Меч истине, сусрет старих фудбалских ривала, и одговор на једно питање: Коме ће бодови у Црнотравској бити први пролећни ветар у леђа? Рад је апсолутни фаворит на папиру, уз нужно уважавање екипе из Сурдулице. Рачуница је једноставна. Грађевинарима су на Бањици потребна три бода, сваки други исход би био велики неуспех. Победа се намеће као императив.

Тренер Слађан Николић истакао је на конференцији за медије да је његова екипа спремна за прву пролећну радост.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ