Капитен Рада Денић за клупски сајт

Изданак Радове омладинске школе и Радово дете Ђорђе Денић сваким даном све више показује свој таленат и борбеност достојан небеско – плавог дреса. Капитен грађевинара с нестрпљењем очекује старт првенства  и стога пред утакмицу са Радником из Сурдулице истиче не само важност исте, већ пре свега подршку публике.

 -  Природно је да човек  посвећен послу који је одабрао  напредује из године у годину. Сматрам да се исте ствари дешавају и са мном. Радим свој посао како најбоље знам, јесте напорно, али сам одабрао такав посао и не жалим се,напротив уживам у дружењу са “бубамаром”. Што се тиче самих припрема , биле су напорне, али не и неиздрживе. Једва чекам да првенство почне – каже Денић за клупски сајт.

Капитен грађевинара истиче да његова екипа “изгледа много боље” него у првом делу првенства и позива публику да их подржи.

-Управа клуба је одрадила добар посао, ангажовала је појачања по мери. Уз нас староседеоце они су се одлично уклопили. Много смо јачи него јесенас. Пипреме смо одрадили добро и против Радника  очекујем само победу, уз нужно уважавање тима из Сурдулице. Потребна нам је помоћ публике, јер од њих све почиње и са њима се завршава. Због њих се игра фудбал. Зато нам је неопходно да се у што већем броју одазову против Радника, јер њихова енергија је наш покретачка снага која води ка тријумфу- поручује Денић.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

21
мар2018

Трио под државном за...

Фудбалери Рада Ђорђе Денић и Александар Лутовац добили су позив за младу селекцију Србије, док је Ње...

18
мар2018

Пуни оптимизма на се...

Срђан Стојчевски и Лазар Веселиновић пред гостовање у Суботици

16
мар2018

Шест фудбалских деце...

На данашњи дан грађевинари званично основани

10
мар2018

Победа као императив

Зоран Милинковић и Стефан Вицо пред утакмицу са Јавором из Ивањице