Тренер Николић сумира утиске из Турске, најављује почетак првенствене трке и упозорава

Током двонедељног рада у Белеку грађевинари су одрадили 18 тренинга и одиграли шест контролних утакмица. На основу урађеног и виђеног екипа је спремна за наставак првенствене трке.

Шеф стручног штаба Слађан Николић сумирајући утиске из Белека истиче одличне услове за рад и максимално коректан однос фудбалера према извршењу обавеза. Он уједно анализира контролне мечеве у Турској, најављује почетак првенствене трке и упозорава да грађевинари немају право на кикс.

-Имали смо изванредне услове за рад како у хотелу, тако и на теренима. Терени врхунски, храна и смештај исто, уједно се захваљујем љубазном домаћину који нам је био при руци свих дана припрема. Камо среће да овакви услови постоје у Србији.

Осим услова за рад задовољан сам односом играча према извршавању обавеза.Током боравка у Белеку одрадили смо 18 тренинга и одиграли 6 контролних мечева. Сви фудбалери су дали свој максимум и коректно испуњавали постављене им задатке. Дакле, радили су напорно, али то се и очекује на припремама, и по мом личном мишљењу циљ је остварен. Најважније је да није било тежих повреда, а сви фудбалери добијали су прилику да се наметну за најбољи састав - каже главнокомандујући небеско – плавих.

Током боравка у Белеку грађевинари су одиграл шест контролних мечева на које тренер Николић гледа са помешаним осећањима.

-На тим пријатељским утакмицама виђено је доста лепих ствари, али и неких недостатака које постепено отклањамо, тако да нам се не би поновили у првенству. Ја сам од оних присталица за које је битан резултат и у пријатељским мечевима, јер се тако прави атмосфера. У сваку утакмицу фудбалери су улазили са намером и видљивом жељом да победе, међутим у неким утакмицама било је видљивих осцилација које ћемо отклонити колико  већ сутра.  Биће све боље боље - оцењује стратег грађевинара

Пролећни део првенства Суперлиге почиње 17. фебруара, Рад ће на свом терену у суботу угостити екипу Радника из Сурдулице. Тренер Николић оцењује и уједно упозорава:

-Добро смо радили, уложили максимум знања и рада да спремни дочекамо пролећну премијеру на нашем стадиону. Тренинзима, изјавама, пријатељским утакмицама показали смо јавности како се припремамо да пребродимо препреке које нас очекују. Наш једини циљ је опстанак. У сваку утакмицу улазимо максимално спремни и у свакој тражимо бодове спаса, јер нам је сваки бод битан. Једноставно, немамо право на кикс. Много нам је битно да против Радника стартујемо са победом. Момци су свесни ситуације у којој се налазимо и даће свој максимум да оставримо зацртани циљ. Рад по имену, квалитету и реномеу заслужује фудбалску елиту – закључио је главнокомандујући суперлигаша са Бањице.

 

РАДОВ ДРЕС УЗ ФУДБАЛСКЕ ВЕЛИКАНЕ

Завршни меч на припремама у Турско, бањички суперлигаш је одиграо у анталијској регији Лара, на теренима Спортског центра „Миракл“ против МТК. Улазећи у ходник који води до свлачионица, са поносом су актуелни играчи „грађевинара“ посматрали Радов дрес из периода када је екипа из Црнотравске играла на међународној сцени уз дресове Зенита, Спартака из Москве, Борусије Дортмунд, Фенербахчеа...

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ