База фудбалера Рада у току петнаестодневних припрема у Белеку био је хотел “Папилон” који је атипичан за Медитеранске смештајне капацитете, а смештен је уз саму обалу мора у правој оази мира, где тишину ,с времена на време, нарушава пој птичица.

Што се тиче угоститељског нивоа хотел испуњава високе стандарде, као и садржаји унутар и око хотела, где доминирају базен сауна, теретана, Спа Центар”, сала за стони тенис, сла за билијар, сала за конференције. Све је лепо упаковано у боровој шуми.

Хотелски ресторан нуди различиту врсту јела, свако од богате понуде може да направи оброк по својим афинитетима, а фудбалери Рада су своју ишрану кориговали према потребама спортиста о чему је бригу водио клупски нутрициониста.

Грађевинари добили слободно поподне

Фудбалери Рада данас су добили слободно поподне које им је на припремама у Белеку дао тренер Слађан Николић, након утакмице са белоруским Динамом из Бреста. Мали предах добро је дошао небеско – плавима, после напорних припрема. Део фудбалера се одлучио за посету Анталији (35 км од Белека, где су по лепом времену уживали у шетњи, шопингу и у обиласку културних знаменитости града, део њих је посетио центар Белека (5 км од тренинг кампа), док је један део њих остао у собама да се одмори. Играчи се сутра враћају редовним обавезама, а  у петак и суботу их очекују две провере. Повратак у Београд предвиђен је у недељу у поподневним сатима.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ