Радов флеш из Белека

Паузу између два тренинга, већи део екипе је искористио да по лепом и сунчаном времену осети чари Медитерана, па је плажа уз сам хотел деловала као да је Јул месец, а не почетак Фебруара. Многи су рекли да им је хидро опуштање мишића пријало, а неки су по стилу пливања могли да направе и солидне ватерполо каријере. 

ЈАХАЊЕ ГУБИТНИКА

Стратег Рада, Слађан Николић поред тактичко-техничких варијанти, ради и на мотивационом јачању карактеру играча. Да се подигне атмосфера, уведена је и традиционална “казна” да након игре на два гола, губитничка екипа  попут “пони коњића” на леђима носи победнике, а ни овог апута нису изостале шале, смех и “вербално пецкање”.

СТОЈАНОВИЋУ НИЈЕ СЛОМЉЕН ПРСТ

Груб старт на утакмици против литванског Стумбраса, памтиће двадестогодишњи фудбалер Рада Марко Стојановић. Дан након меча, све је указивало да је трећи прст на левој нози доживео прелом, па је у друштву физиотерапеута Здравка Маринковића урађен ренгенски снимак у “Медикал Центру” у Белеку, који је срећом демантовао прелиминарне прогнозе показавши да није дошло до прелома. Рехабилитациони период се одвија одлично по Стојановића и већ од четвртка ће се прикључити тренажном процесу.

ЦАРАН У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ

Један од најагилнијих оперативаца у бањичком суперлигашу, Ђорђе Царан, секретар стручног штаба, и  у Белеку има своје радне активности. Сви протоколи са ино-екпама су педантно урађени,а од пре неки дан од када је показао Центар Белека у коме доминирају радње са одличном понудом и више него прихватљивим ценама, популарни Ђоле је све више ангажован и као туристички водич до централног дела ове анталијске општине.  

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ