Радов флеш ит Белека

Бањица је одувек била препознатљива по изузетним голманима пониклим у својој Омладинској школи. Цицовић, Радић, Голубовић, Јоргачевић, Даниловић, Јовичић, Стевановић…Утакмицом против руске Балтике, висок потенцијал могућности најавио је Душан Марковић, који је 60 мимута био фокусиран, сконцентрисан И са правовременим реакцијама онемогућио ривала да му у првих 60 минута  затресу мрежу. На тренеру голамана, Милану Стојковићу је да “небрушени дијамант” обликује на исти начин на који је то урадио са горе поменутим голманима, али и са Борјаном и Кахриманом подигавши им форму до репрезентативног  нивоа.

У смирај прелазног рока, Рад је добио велико појачање. Искусни Лазар Веселиновић (31) се обавезао на верност “грађевинарима” и  управо је то она карика која је недостајала шефу стручног штаба , Слађану Николићу. Поред игара на нашим теренима, где је остао упамћен као одличан нападач “лала”, Веселиновић је играо и у Белорусији, Јужној Кореји и донедавно у Мађарској. Веселиновић се прикључио новим саиграчима у Белеку, а одиграо је и првих 30 минута за нови клуб против руске екипе Балтике.

ЗЕ МАРКОС И СТОЈАНОВИЋ СЛАВЉЕНИЦИ

Првог дана Фебруара, након вечерње анализе и вечере, двадесете јубиларне свећице на торти су погасили Марко Стојановић и Зе Маркос. Песма и честитке слављеницима од стране саиграча употпуњена је рођенданским тортама које је специјално за ову прилику направио хотел “Папијон”. Радова публика управо о дове двојице играча очекује пун допринос у пролећним издањима екипе у циљу очувања елитног ранга српског фудбала.

 

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

10
окт2018

Тричковић: Узор ми ј...

Млади фудбалер Рада истакао је да му је за брже напредовање у каријери неопходно искуство у сениорск...

20
сеп2018

Младеновић: Нисмо за...

Реч најбољег

15
сеп2018

Шипчић исписао трију...

Грађвинари у надокнади времена савладали Динамо

14
сеп2018

У Барајеву стасавају...

Грађевинари формирали своју секцију на ободу Београда