БРЗОНОГИ ФУДБАЛЕР У СЕРИЈИ “А”

Прави таленат свуда има прођу и високо се вреднује. Управо су скаути италијанског Кјева Вероне таргетирали хитроногог Страхињу Танасијевића да својим талентом и умећем може одговорити захтевима италијанског “Калча”.

Танасијевић је јесењим наступима у дресу Рада скренуо пажњу на себе и наредних 6 месеци ће наступати за Кјево Верону као позајмљени играч клуба са Бањице, а Италијани ће на крају сезоне имати право прече куповине талентованог фудбалера.

Пре пар година, се на исти  начин  Милош “Чава” Димитријевић са стадиона “Краља Петра Првог” отиснуо  ка италијанском “граду љубави”.

Страхиња ће се у петак поздравити са својим саиграчима из екипе Рада и преко Београда кренути пут  постојбине “пице и шпагета”.

На “Бентегоди” стадиону, Танасијевићу ће друштво правити још један бивши играч Рада, Ненад Томовић, па се очекује да период адаптације у граду “Ромеа и Јулије”, за Страхињу Танасијевића буде бржи од уобичајеног периода и да у дресу новог клуба засија у свом пуном фудбалском потенцијалу.

 

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

18
феб2018

Резултатски егал на...

Реми Рада и Радника на Бањици (1:1)

16
феб2018

Спремни за прву прол...

Тренер Слађан Николић пред утакмицу са Радником из Сурдулице

15
феб2018

Денић: Много смо бољ...

Капитен Рада Денић за клупски сајт

13
феб2018

Немамо право на кикс

Тренер Николић сумира утиске из Турске, најављује почетак првенствене трке и упозорава