Грађевинари појачали клупску администрацију

Фудбалски клуб Рад добио је појачање у клупској администрацији. Нови официр за медије „небеско- плавих“ биће Владимир Мек Савић, који је као новинар неколико београдских редакција пратио ФК Рад, потом је популарни „Мек“ био портпарол клуба са Бањице од 2006 - 2013 године, да би једно време био и председник УО клуба. И пре преузимања функција у клубу из Црнотравске улице Савић је скоро читав живот провео у Раду и искрено се залагао и борио за што бољи имиџ“ грађевинара“ и био једно од заштитних лица клуба са Бањице. Он је уједно и аутор званичне химне клуба. 

Читаоци су га волели због бритког пера и занимљивог стила писања, јер стил је мелодија приче и он аутора одваја од осталих, даје му лични печат и заштитни знак, а “Мек” ту није имао премца. И новинари су га волели због несвакидашњих конференција за медије које су биле обогаћене римама и шалама и духовитим опаскама.

Савић ће убудуће бити задужен за сву врсту комуникације између клуба и представника средстава јавног информисања, и његова улога ће бити благовремено извештавање о догађајима везаним за ФК Рад.

Повратком Савића на Бањицу Рад је добио одличног презентера клуба, а новинари доброг пријатеља и сарадника.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ