Фудбалери Рада ће прву фазу припрема одрадити на Бањици, док је одлазак на двонедељне припреме у Анталију предвиђен за 28. јануар

Лепо време и лепа атмосфера на Бањици. “Грађевинари” су започели припреме за наставак шампионата. Прозивка је извршена на стадиону Краљ Петар Први, а након тога одржан је и први тренинг којим је означен почетак припрема за други део сезоне у Суперлиги Србије.

Шефу стручног штаба Слађану Николићу су се одазвали играчи из јесењег дела првенства, а у односу на прошлу полусезону није било нових лица. Руководство клуба у договору са стручним штабом увелико ради на довођењу појачања, јер циљ је опстанак у лиги.

Фудбалери Рада ће прву фазу припрема одрадити на Бањици, где ће акценат бити на физичкој спреми и за тај део планиране су три утакмице. Против Војводине 20, Чукаричког 24. и Земуна 26. јануара.

Одлазак на други део припрема у Анталију је 28 јануара, где ће “грађевинари” бити до 11. фебруара. Током боравка у Турској планирано је шест контролних утакмица.

Подсетимо, екипа Рада је први део сезоне окончала на 16. месту на табели Суперлиге Србије,тако да је превасходни циљ борба за опстанак у најелитнијем српском такмичењу.

Грађевинари ће други део сезоне почети 17. фебруара, када ће угостити екипу Радника из Сурдулице.

Пред први излазак на фудбалски терен у овој години присутним медијима су се обратили шеф стручног штаба Слађан Николић и капитен екипе Ђорђе Денић.

 Они су говорили о амбицијама и плановима клуба у наредном периоду, при чему су укратко анализирали и јесењи део првенства.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

09
dec2018

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОДИЋИ Н...

“ГРАЂЕВИНАРИ“ ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПРИКАЖУ У НАЈБОЉЕМ ИЗДАЊУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (НЕДЕЉА У 17 ЧАСОВА)

01
dec2018

ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ ПРО...

„ГРАЂЕВИНАРИ“ САМО СА ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ У СУБОТУ (13 ЧАСОВА)

27
nov2018

Радови “петлићи” осв...

Сјајан успех дечака са Бањице 

22
nov2018

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ЕГИН...

БАЊИЧКИ СУПЕРЛИГАШ ОБЕЛЕЖИО КЛУПСКУ СЛАВУ