Значајан и немерљив допринос у освајању три бода у последњој утакмици са екипом Младости из Лучана дао је још један изданак Радове школе Богдан Младеновић.

Ударцу капитена „грађевинара“ Ђорђа Денића који је лопту послао у мрежу за 1:0 претходио је продор и проигравање луцидног Младеновића. Он је за клупски сајт сумирао утиске након друге узастопне победе пред домаћим навијачима.

„Били смо доминантни током читавог дуела и на крају заслужено освојили три бода. За све нас је ово била веома важна утакмица и расположење у свлачионици је сада на много вишем нивоу. Без лажне скромности, одлично сам асистирао Денићу и на крају се испоставило да је тај погодак био победносни.“ – истиче Младеновић.

За најбољег појединца поменуте утакмице од стране новинара изабран је управо фудбалер „небеско – плавих“.

„Свакако да ми значи то што сам „искочио“ у први план То је добро, не само за мене, већ за целу екипу, клуб. Трудићу се да и у наредним утакмицама оправдам поверење које ми укаује шеф стручног штаба Слађан Николић.“ – закључио је Младеновић.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

06
јул2018

Имам три неизбрушена...

Интервју - Бојан Јоргачевић

05
јул2018

Мачва победила Рад (...

Бледо издање грађевинара на претпоследњој провери на Златибору

04
јул2018

Подмлађени Рад изгуб...

Киза Милинковић очитао лекцију младим грађевинарима