Након што су пре осам дана 18 – годишњаци Дејан Парађина и Бранко Ризнић дебитовали у „небеско – плавом“ дресу на утакмици осмине финала Купа Србије са Партизаном, овај двојац изнео је своје утиске за клупски сајт.

Иако су „грађевинари“ поражени од изабраника Мирослава Ђукића резултатом 3:0, клуб са Бањице је профитирао на други начин. Шеф стручног штаба Слађан Николић у другом полувремену шансу је дао „голобрадима“ Парађини и Ризнићу.

„Утисци су феноменални и морам да истакнем да ми је много драго што сам дебитовао баш када и Ризна. Нисам имао никакву трему, дао сам све од себе да оставим позитиван утисак. Много је другачије када се гледа са трибина и када си на терену. Такође, велика је разлика између сениорског и омладинског фудбала“ – истакао је Парађина.

„Пресрећан сам што сам дебитовао за клуб у којем сам прошао све млађе категорије. Уживао сам у тим тренуцим, а сада ми предстоје нова доказивања и рад“ – рекао је популарни Ризна.

Обојица су у исти глас изразили велику захвалност људима који су заслужни за велики корак који су направили.

„Велико хвала стручном штабу и управи клуба на пруженој шанси, директору омладинске школе Жељку Мијовићу, а највеће хвала нашем тренеру Срђану Стојчевском који је најзаслужнији за наш фудбалски развој и који је све ове године веровао у нас“ – закључили су млади фудбалери „грађевинара“.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

10
окт2018

Тричковић: Узор ми ј...

Млади фудбалер Рада истакао је да му је за брже напредовање у каријери неопходно искуство у сениорск...

20
сеп2018

Младеновић: Нисмо за...

Реч најбољег

15
сеп2018

Шипчић исписао трију...

Грађвинари у надокнади времена савладали Динамо

14
сеп2018

У Барајеву стасавају...

Грађевинари формирали своју секцију на ободу Београда