Након што су пре осам дана 18 – годишњаци Дејан Парађина и Бранко Ризнић дебитовали у „небеско – плавом“ дресу на утакмици осмине финала Купа Србије са Партизаном, овај двојац изнео је своје утиске за клупски сајт.

Иако су „грађевинари“ поражени од изабраника Мирослава Ђукића резултатом 3:0, клуб са Бањице је профитирао на други начин. Шеф стручног штаба Слађан Николић у другом полувремену шансу је дао „голобрадима“ Парађини и Ризнићу.

„Утисци су феноменални и морам да истакнем да ми је много драго што сам дебитовао баш када и Ризна. Нисам имао никакву трему, дао сам све од себе да оставим позитиван утисак. Много је другачије када се гледа са трибина и када си на терену. Такође, велика је разлика између сениорског и омладинског фудбала“ – истакао је Парађина.

„Пресрећан сам што сам дебитовао за клуб у којем сам прошао све млађе категорије. Уживао сам у тим тренуцим, а сада ми предстоје нова доказивања и рад“ – рекао је популарни Ризна.

Обојица су у исти глас изразили велику захвалност људима који су заслужни за велики корак који су направили.

„Велико хвала стручном штабу и управи клуба на пруженој шанси, директору омладинске школе Жељку Мијовићу, а највеће хвала нашем тренеру Срђану Стојчевском који је најзаслужнији за наш фудбалски развој и који је све ове године веровао у нас“ – закључили су млади фудбалери „грађевинара“.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

21
мар2018

Трио под државном за...

Фудбалери Рада Ђорђе Денић и Александар Лутовац добили су позив за младу селекцију Србије, док је Ње...

18
мар2018

Пуни оптимизма на се...

Срђан Стојчевски и Лазар Веселиновић пред гостовање у Суботици

16
мар2018

Шест фудбалских деце...

На данашњи дан грађевинари званично основани

10
мар2018

Победа као императив

Зоран Милинковић и Стефан Вицо пред утакмицу са Јавором из Ивањице