Стандардни првотимци ФК Рад Ђорђе Денић, Александар Лутовац и Његош Петровић, као и голман омладинске селекције Данијел Мићановић добили су нове позиве за квалификационе утакмице репрезентативне селекције до 21. године старости, односно позив за пријатељску утакмицу коју ће одиграти омладинска репрезентација наше земље.

Селектор младе репрезентације Србије за квалификационе утакмице у Бечу са Аустријом 10. новембра и четири дана касније у Јеревану са Јерменијом позвао је и фудбалере Рада капитена везисту Ђорђа Денића и крилног нападача Александра Лутовца. Србија се тренутно налази на првом месту своје групе у оквиру квалификација за Европско првенство које ће се 2019. године одржати у Италији. Изабраници селектора Ђоровића имају 9 освојених бодова и максималан учинак од три победе. Будући да је Денић у утакмици 16. кола Суперлиге која је одиграна претходног викенда на Бањици са Напретком постигао победносни гол за „небеско – плаве“, очекује се да овај пут добије и већу минутажу у репрезентативном дресу.

Омладинска репрезентација Србије изборила је пласман у завршну рунду квалификација за пласман на Европско првенство, а у склопу припрема за те дуеле, изабраници селектора Милоша Велебита имаће проверу против Холандије, 13. новембра у СЦ ФСС у Старој Пазови. За овај меч Велебит је позвао 20 играча, а међу њима су и првотимац „грађевинара“ везиста Његош Петровић и голман омладинске селекције Данијел Мићановић.

Фотографије преузете са сајтова:

www.fss.rs

www.mozzartsport.com

www.starsportphoto.com

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

20
сеп2018

Младеновић: Нисмо за...

Реч најбољег

15
сеп2018

Шипчић исписао трију...

Грађвинари у надокнади времена савладали Динамо

14
сеп2018

У Барајеву стасавају...

Грађевинари формирали своју секцију на ободу Београда