Предстојећег викенда игра се 14. коло Суперлиге Србије, а фудбалери Рада у суботу 21. октобра од 17 сати гостују градском ривалу Вождовцу на крову тржног центра „Стадион“.

Након што је у понедељак Гордан Петрић поднео оставку на место шефа стручног штаба, екипу ће у суботњем мечу предводити тренер Слађан Николић који је и у прошлости имао неколико оваквих изазова. Будући да је од септембра полазник Центра за едукацију ФСС, овога пута ће самостално предводити „грађевинаре“. 

Николић је на конференцији за медије рекао да има велику обавезу према клубу који је од њега направио фудбалера, спортског радника и човека какав је данас и да ће са радом, трудом и понашањем покушати да врати екипу на победнички колосек. 

Први голман „небеско – плавих“ Бојан Зоговић верује да ће овој црној серији доћи крај и напомиње да сви морају да буду једно да би се заједно „дигли“ и извукли из ситуације у којој се налазе.

Николић и Зоговић су показали респект према екипи Вождовца, истичући колико су добро организован тим што показује и њихова пета позиција на табели (25 освојених бодова уз седам победа, четири нерешене утакмице и само два пораза). 

Нема сумње да ће ово бити занимљив и интересантан дуел, уосталом као и сваки мали београдски дерби.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

10
окт2018

Тричковић: Узор ми ј...

Млади фудбалер Рада истакао је да му је за брже напредовање у каријери неопходно искуство у сениорск...

20
сеп2018

Младеновић: Нисмо за...

Реч најбољег

15
сеп2018

Шипчић исписао трију...

Грађвинари у надокнади времена савладали Динамо

14
сеп2018

У Барајеву стасавају...

Грађевинари формирали своју секцију на ободу Београда