Предстојећег викенда игра се 14. коло Суперлиге Србије, а фудбалери Рада у суботу 21. октобра од 17 сати гостују градском ривалу Вождовцу на крову тржног центра „Стадион“.

Након што је у понедељак Гордан Петрић поднео оставку на место шефа стручног штаба, екипу ће у суботњем мечу предводити тренер Слађан Николић који је и у прошлости имао неколико оваквих изазова. Будући да је од септембра полазник Центра за едукацију ФСС, овога пута ће самостално предводити „грађевинаре“. 

Николић је на конференцији за медије рекао да има велику обавезу према клубу који је од њега направио фудбалера, спортског радника и човека какав је данас и да ће са радом, трудом и понашањем покушати да врати екипу на победнички колосек. 

Први голман „небеско – плавих“ Бојан Зоговић верује да ће овој црној серији доћи крај и напомиње да сви морају да буду једно да би се заједно „дигли“ и извукли из ситуације у којој се налазе.

Николић и Зоговић су показали респект према екипи Вождовца, истичући колико су добро организован тим што показује и њихова пета позиција на табели (25 освојених бодова уз седам победа, четири нерешене утакмице и само два пораза). 

Нема сумње да ће ово бити занимљив и интересантан дуел, уосталом као и сваки мали београдски дерби.

Од игралишта до стадиона са Краљевом трибином...

Конструкција да се дође до свог стадиона у то време била је сложена, било је потребно:

- Да ФК РАД за своје потребе добије објекат Краљеве трибине у Црнотравској бб, коју ће реновирати, са око 6,5 хектара земље на коме ће изградити главно и помоћна игралишта, с тим да главни терен има атлетску стазу и друге елементе за атлетска такмичења, која би Град користио за повремене потребе атлетских митинга...

Прочитајте више

Контакт

ФК РАД Београд
Црнотравска бб, 11000 Београд, Србија
+ 381 11 3671 267 факс + 381 3672 110
Омладинска школа
Црнотравска бб, 11 000 Београд, Србија
+ 381 11 3699 811 факс + 381 3699 812

Најновије

18
феб2018

Резултатски егал на...

Реми Рада и Радника на Бањици (1:1)

16
феб2018

Спремни за прву прол...

Тренер Слађан Николић пред утакмицу са Радником из Сурдулице

15
феб2018

Денић: Много смо бољ...

Капитен Рада Денић за клупски сајт

13
феб2018

Немамо право на кикс

Тренер Николић сумира утиске из Турске, најављује почетак првенствене трке и упозорава